ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

ΤΑ "ΜΕΛΙΣΣΙΑ" ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ.

Σε εξέλιξη είναι τρία πύρινα μέτωπα σε Κορινθία, Σαλαμίνα και Ασπρόπυργο. Συγκεκριμένα, μάχη με τις φλόγες δίνουν από το μεσημέρι οι πυροσβέστες σε δασική έκταση...
στην περιοχή Στεφάνι Κορινθίας. Στο σημείο βρίσκονται 20 πυροσβέστες με δέκα οχήματα εννέα άτομα πεζοπόρο ενώ από αέρος επιχειρούν τέσσερα αεροσκάφη.Ακόμη ένα πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Αγιος Αντώνιος Σαλαμίνας. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 18 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και ένα ελικόπτερο.


Τέλος, ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν την κατάσβεση πυρκαγιάς στην περιοχή Μελίσσια Ασπρόπυργου. Ειδικότερα, επιχειρούν 40 οχήματα με 80 πυροσβέστες, 77 άτομα πεζοπόρο τμήμα, επτά υδροφόρες του δήμου ενώ από αέρος συνδράμουν επτά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.


Οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούν σήμερα, δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.


Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν δύο πυρκαγιές, στο Προσήλιο Βοιωτίας και στην περιοχή Καραθώνας στο Ναύπλιο, οι οποίες εκδηλώθηκαν σήμερα το πρωί.

Fimotro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...