ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ.


Ένα ακόμη βήμα για την ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων της Κρήτης μέσα από την αξιοποίηση της τοπικής παραγωγής, σημειώθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, όπου πραγματοποιήθηκε το 2ο Παγκρήτιο φόρουμ προώθησης των Κρητικών Προϊόντων. 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε αναλυτικά η ηλεκτρονική πλατφόρμα που ενεργοποιήθηκε με πρωτοβουλία και των τεσσάρων Επιμελητηρίων της Κρήτης, μέσω της οποίας θα γίνονται αγοραπωλησίες Κρητικών φρέσκων ή μεταποιημένων αγροτικών προϊόντων.

Η ειδική πλατφόρμα βρίσκεται στη διεύθυνση biz2crete.gr και παρέχει δωρεάν τη δυνατότητα σε παραγωγούς και εκπροσώπους επιχειρήσεων τυποποίησης Κρητικών προϊόντων αφενός και σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, ταβερνών, εστιατορίων και σούπερ μάρκετ αφετέρου, να πωλούν και να αγοράζουν αντίστοιχα, με ηλεκτρονικό τρόπο Κρητικά προϊόντα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μανώλης Αλιφιεράκης, τόνισε ότι τα τοπικά προϊόντα είναι απαράμιλλης ποιότητας και πρέπει να υποστηριχθούν από τις τοπικές επιχειρήσεις, ώστε να γίνουν ευρύτερα γνωστά και στους ξένους επισκέπτες αλλά και στους κατοίκους της Κρήτης.
Αγροτικα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...