ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Α.Ε.Σ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ & ΣΕ ΑΓΡΟΣΑΡΩΝΙΚΟ.


Τη μετατροπή της ΕΑΣ Νήσων Κυκλάδων και Αργοσαρωνικού σε Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη (Α.Ε.Σ.) αποφάσισε ομόφωνα η Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, μετά τη δεύτερη εξ’ αναβολής από 19 Μαρτίου 2012 λόγω απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.).


Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «η ιδιαιτερότητα της περιοχής, όπως η νησιωτικότητα, η δύσκολη ενδοεπικοινωνία των ένδεκα νησιών στα οποία εδρεύουν οι Αγροτικοί και Μελισσοκομικοί Συνεταιρισμοί οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση σύμφωνα με τις εισηγήσεις και τις απόψεις των αντιπροσώπων. 

Η εφαρμογή του νόμου 4015/2011 έρχεται σε μία δύσκολη χρονική συγκυρία. 
Οι νησιώτες αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι εκτός από την οικονομική κρίση έχουν να αντιμετωπίσουν την απομόνωση, την έλλειψη σφαγείων και πολλά άλλα διαρθρωτικά προβλήματα της νησιωτικής περιοχής για τα οποία δεν ευθύνονται. 
Παρ’ όλα αυτά οι αγροτικοί και μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί είναι ενεργοί στα νησιά της Άνδρου, Κέας, Κύθνου, Σερίφου, Σίφνου, Μήλου, Κιμώλου, Φολεγάνδρου, Ίου, Σικίνου και Ανάφης συμβάλλοντας εδώ και χρόνια στην τοπική οικονομία και ανάπτυξη των νησιών. 
Η Ένωση Κυκλάδων και Αργοσαρωνικού με οποιαδήποτε νέα μορφή και οργάνωση θα στηρίζει το δύσκολο αγώνα των νησιωτών - μελών της».
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...