ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.


Εκπομπή Θεσσαλική γη: «Ακτινογραφία» της μελισσοκομίας


thessalikigi
Την Τρίτη 20 Μαρτίου η εκπομπή «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» του τηλεοπτικού σταθμού «ASTRATV», την οποία παρουσιάζει δημοσιογράφος και εκδότης της «Αγροτικής έκφρασης» Χρήστος Αθανασιάδης, θα ασχοληθεί με τον κλάδο της μελισσοκομίας.


Στις σημερινές συνθήκες με τους υψηλούς δείκτες ανεργίας, που πλήττει κυρίως τους νέους και τις μεγάλες ανάγκες των νοικοκυριών, για αναζήτηση συμπληρωματικού εισοδήματος, παρατηρείται μεγάλη ζήτηση ενασχόλησης με τη μελισσοκομία, έναν κλάδο που δεν απαιτείται να διαθέτει κάποιος ιδιόκτητη γη (σε σχέση πάντα με τους άλλους κλάδους).
Υπό την έννοια αυτή, η εκπομπή θα προσπαθήσει να δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις, στις απορίες που έχουν σε όσους σκέπτονται να ασχοληθούν με τον κλάδο, παρουσιάζοντας την υπάρχουσα κατάσταση, την προοπτική, τα οφέλη, τα πλεονεκτήματα αλλά και τα προβλήματα του χώρου.
Καλεσμένοι της εκπομπής είναι:
Από το studio της Λάρισας:
  • Αλέξανδρος Μεσημέρης Τεχνολόγος Γεωπονίας στη Δ/νση Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Π.Ε. Λάρισας- Υπεύθυνος κλάδου Μελισσοκομίας- Μελισσοκόμος
  • Βαγγέλης Καλαντζής, Μελισσοκόμος.
  • Γιώργος Σαμαράς, γεωπόνος Μελισσοκομικού Κέντρου Βόλου
Από το studio του Βόλου:
  • Βασίλης Ντούρας, πρόεδρος Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος
  • Κατερίνα Καρατάσου, κτηνίατρος Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...