ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.Τα μέλη του σούπερ μάρκετ του λαού πληρώνουν συνδρομή 30 ευρώ και προσφέρουν εθελοντική εργασία για 4 ώρες το μήνα, ενώ απολαμβάνουν έκπτωση 20%.Θραύση κάνει στο Λονδίνο το επονομαζόμενο σούπερ μάρκετ του λαού (people’s supermarket). 
Τα μέλη του πληρώνουν ετήσια συνδρομή 30 ευρώ και προσφέρουν εθελοντική εργασία για 4 ώρες το μήνα, ενώ απολαμβάνουν έκπτωση 20% ενώ όσοι εργάζονται στο βρετανικό εθνικό σύστημα υγείας έχουν έκπτωση 10%.


Τα μέλη του σούπερ μάρκετ του λαού πληρώνουν συνδρομή 30 ευρώ και προσφέρουν εθελοντική εργασία για 4 ώρες το μήνα, ενώ απολαμβάνουν έκπτωση 20%.
Όσοι έχουν επισκεφτεί το σούπερ μάρκετ στο Μπλούμσμπερι του Λονδίνου έχουν μόνο τα καλύτερα να πουν σε ό,τι αφορά τα προϊόντα και τις τιμές. Δεν συμφωνεί μαζί τους όμως ο ιδιοκτήτης του χώρου στον οποίο στεγάζεται η αλυσίδα. Έτσι, ζήτησε περισσότερα χρήματα προκαταβολικά. 
Οι άνθρωποι του εθελοντικού σούπερ μάρκετ, μην έχοντας τα χρήματα, κατέφυγαν στο διαδίκτυο ευελπιστώντας να συγκεντρώσουν 6.000 ευρώ.
Οι δωρεές ξεπέρασαν τα απαιτούμενα χρήματα και οι ιδιοκτήτες ξεκίνησαν και το catering στις κοντινές επιχειρήσεις –μάλιστα, το περιοδικό «Economist» είναι ανάμεσα στους πρώτους πελάτες- ενώ έχουν βάλει στα σκαριά 14 καινούργια καταστήματα σε όλη τη χώρα.
πηγη αγροτικα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...