ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ AGROTICA.


Το 4o Πανελλήνιο Συνέδριο Agrotica με θέμα «Νέες Καλλιέργειες και Τεχνολογίες στη Γεωργία, ως Προοπτική Ανάπτυξης» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου από την Helexpo και τη Γεωπονική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ο επιστημονικός υπεύθυνος του σημαντικού συνεδρίου θα είναι ο  Πρόεδρος της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. Δημήτρης Κωβαίος. 

Κατά τις εργασίες του συνεδρίου θα παρουσιασθούν αναλύσεις για τη βιολογική γεωργία, τη μελισσοκομία, τη κτηνοτροφία και τα τρόφιμα, όπως επίσης για τις εξειδικευμένες καλλιέργειες της στέβιας, της τρούφας και της ροδιάς αλλά και για τα αρωματικά και τα βιομηχανικά φυτά. 

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι ελεύθερη.

Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες για την έκθεση Agrotica μπορούν προσέλθουν χωρίς εισιτήριο αφού προηγουμένως  εγγραφούν on line στην ιστοσελίδα www.helexpo.gr. Πληροφορίες: 2310/291213.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...