ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Η AGROTICA ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ.


«Γεύσεις και εικόνες από την Ελλάδα» επιφυλάσσει στους επισκέπτες της, από σήμερα μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, η 24η διεθνής έκθεση AGROTICA, σε συνεργασία με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας, στο πλαίσιο του ομώνυμου εκθεσιακού σαλονιού, στο περίπτερο 7.
Στο ίδιο περίπτερο θα λειτουργεί και το «Αγρόραμα», ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου μικρές εταιρείες και οικοτεχνίες του αγροτικού χώρου θα παρουσιάζουν τα δικές τους βέλτιστες πρακτικές στους τομείς της παραγωγής, της μεταποίησης και των υπηρεσιών.

Τα εγκαίνια της AGROTICA πραγματοποιούνται σήμερα, στις 19:00, από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Δριβελέγκα, ο οποίος θα περιηγηθεί νωρίτερα στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις.

Η έκθεση πλαισιώνεται από σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η 14η συνάντηση Εθνικών Αγροτικών Δικτύων των κρατών-μελών και περιφερειών της ΕΕ και το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της AGROTICA, με τίτλο «Νέες Καλλιέργειες και Τεχνολογίες στη Γεωργία ως Προοπτική Ανάπτυξης».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...