ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ...ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΑΛΑΙΑ !!


Η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά και η ολοένα και πιο μειωμένη προσέλευση κόσμου στα μαγαζιά, ανάγκασε μερικούς εμπόρους να σκαρφιστούν κάποιους.ιδιαίτερους τρόπους για να προσελκύσουν πελάτες στα καταστήματά τους.
Όπως αναφέρει το aigialeianews.gr  στο Αίγιο, επιχειρηματίας προτρέπει τον κόσμο να πάει να ψωνίσει στο κατάστημα ρούχων που έχει χωρίς χρήματα, ανταλλάσοντας τον ρουχισμό με αγροτικά προϊόντα!

Συγκεκριμένα μεταξύ των αγροτικών προϊόντων που δέχεται το κατάστημα να ανταλλαχθούν με ρούχα (σε τιμές μάλιστα διαπραγματεύσιμες και επιλέγοντας από ολόκληρη τη συλλογή που διαθέτει), είναι λεμόνια, λάδι, κρασί, μέλι,τυρί, μέχρι και ζωντανά ζώα!

Μάλιστα ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει διανείμει και σχετικά φυλλάδια για να διαφημίσει την κίνησή του αυτή, στα οποία αναφέρεται ότι πριν πάει ο πελάτης να ψωνίσει πρέπει πρώτα να ρωτήσει στο κατάστημα για τον τρόπο που μπορεί να γίνει η ανταλλαγή και να συμφωνηθεί η τιμή από πριν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...