ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

"ΠΟΠ" ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
Να γίνει το μέλι της Κρήτης ΠΟΠ (Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης) με διαδικασίες που θα προταθούν από τους μελισσοκόμους του νησιού στοχεύει η Περιφέρεια Κρήτης. 

Για την προώθηση των 


διαδικασιών η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη συναντήθηκε σήμερα με τα μέλη του άτυπου μελισσοκομικού συνδέσμου Κρήτης.


Στη συνάντηση συμμετείχαν συγκεκριμένα ο Μανόλης Μαυρουπλάκης Πρόεδρος του μελισσοκομικού συλλόγου Λασιθίου, 
ο Κώστας Σαβάκης Πρόεδρος του μελισσοκομικού συλλόγου Ανατολικής Κρήτης, 
ο Νίκος Μπιρλιράκης Πρόεδρος του μελισσοκομικού συνεταιρισμού Ρεθύμνου, 
ο επόπτης μελισσοκομίας Δημοσθένης Ισαακίδης, καθώς επίσης ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Κρήτης Ζαχαρίας Σωμαράς, 
ενώ στην προσπάθεια συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι των μελισσοκόμων από τα Χανιά.

«Έγινε μια πρώτη διαβούλευση σήμερα με τους μελισσοκόμους μας προκειμένου να αποκτήσει το μοναδικό μέλι που παράγει η Κρήτη ΠΟΠ, και αυτό θα γίνει μέσα από έναν ενιαίο μελισσοκομικό σύνδεσμο στο νησί» ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο καθηγητής της
 Γεωπονικής Σχολής Θεσσαλονίκης 
Ανδρέας Θρασυβούλου ολοκληρώνει την έρευνα που κάνει το διάστημα αυτό για τον ακριβή προσδιορισμό των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του Κρητικού μελιού, που θα παρουσιαστεί στο 3ο μελισσοκομικό συνέδριο Κρήτης το Μάρτιο στο Ρέθυμνο.
Net.gr


                                                                     ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...