ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ.


Με επιτυχία διεξήχθη η ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Το Μέλλον της Μελισσοκομίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας» που διοργάνωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Πέλλας.


Οι μελισσοκόμοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για σημαντικά θέματα που αφορούν την στρατηγική και τον σχεδιασμό ανάπτυξης της μελισσοκομίας στην Π.Ε.Πέλλας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας κ. Θεοδωρίδης Θεόδωρος, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Πέλλας κ.Τσαντάκης Τρύφων καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε.Πέλλας κ. Ζωγράφου Μαρία και κ. Νουσηκύρου Αλκιβιάδης.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των μελισσοκόμων ήταν πολύ μεγάλη, γεγονός που οδήγησε τους διοργανωτές στην ρητή δέσμευση για συνέχιση του κύκλου των ενημερώσεων σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της μελισσοκομίας.
 πηγη Αγροτικα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...