ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Ο ΕΛΓΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ...ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ.


Για την εξόφληση κάθε είδους εκκρεμότητας του 2011 όσον αφορά στους αγρότες που δικαούνται αποζημίωσης εργάζονται στον ΕΛΓΑ. Οι διαδικασίες προχωρούν με γρήγορο ρυθμό, και στόχος της διοίκησης του οργανισμού είναι, περί τα τέλη Φεβρουαρίου να εξοφληθούν οι αγρότες.
Όπως αναφέρουν από τον ΕΛΓΑ στο paseges.gr η διαδικασία των πορισμάτων προχωρά κανονικά και το πλέον πιθανό σενάριο, είναι η εξόφληση κάθε εκκρεμότητας για το 2011 μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα, οι τελευταίες ζημιές από τον παγετό του Δεκεμβρίου, που έπληξαν μεταξύ άλλων τις ελιές, για τις οποίες η διαδικασία συγκομιδής συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του έτους.

Θυμίζουμε ότι στις 22 Δεκεμβρίου ο ΕΛΓΑ θα κατέβαλε, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών, αποζημιώσεις συνολικού ύψους 18 εκατ. ευρώ περίπου.

Οι αποζημιώσεις αφορούσαν ζημιές στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο που προκλήθηκαν μέχρι και το α’ τετράμηνο του 2011 από διάφορα ζημιογόνα αίτια. Την ίδια ημερομηνία καταβάλλονται και Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις ΠΣΕΑ για τα προγράμματα: «Ετήσιο 2006», «Ετήσιο 2007», «Πυρκαγιές 2007», «Πυρκαγιές 2008», «Α΄ τρίμηνο 2008», «Απρίλιος –Δεκέμβριος 2008» και «Φουζικλάδιο 2009».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...