ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ...ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.Παγκόσμια πρωτιά για το Ανθόμελο ΣΙΘΩΝ
Διοτι ειναι ενα προιον συνεταιριστικό και πρεπει να λέγετε
ImageΤο σημαντικότερο βραβείο γεύσης στον κόσμο, το SUPERIOR TASTE AWARD 2011, κατέκτησε ο Αγροτικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Νικήτης Χαλκιδικής με το «Ανθόμελο ΣΙΘΩΝ».


Η βράβευση από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), θεωρείται ιδιαιτέρως τιμητική και είναι ευρέως αναγνωρισμένη διεθνώς σε τέτοιο βαθμό, ώστε το βραβείο να αποτελεί διαβατήριο για τη διεθνή καταξίωση των βραβευθέντων προϊόντων.
Σημειώνεται ότι ο οργανισμός “International Taste and Quality Institute” έχει έδρα τις Βρυξέλες, είναι ο κορυφαίος σύνδεσμος Σεφ και γευσιγνωστών στον κόσμο, μέλη του είναι 13 Ευρωπαϊκές ομοσπονδίες αρχιμαγείρων και αποστολή τους είναι η δοκιμή με τυφλό τεστ γεύσης, ο έπαινος και η προώθηση διατροφικών προϊόντων και ποτών ανώτερης ποιότητας.
H διάκριση αυτή έρχεται μετά από την περυσινή ανάλογη διάκριση του ¨πευκόμελου ΣΙΘΩΝ¨ και αποδεικνύει το μεράκι και την φροντίδα με την οποία οι άνθρωποι του Αγροτικού μελισσοκομικού συνεταιρισμού Νικήτης παράγουν και συσκευάζουν το μέλι, κάνοντας πράξη τους στόχους και τα οράματα των ιδρυτών του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...