ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ..ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ...Γνωστός ο δράστης από τον Πύργο φέρεται να παραδέχθηκε ότι και αυτά που εντοπίστηκαν χθες αποτελούν μέρος της δράσης του, ανεβάζοντας κατά πολύ τον αριθμό των κλεμμένων μελισσιών που δεν φαίνεται να είναι ο τελικός.
Αυτή τη φορά τα κλεμμένα μελίσσια εντοπίστηκαν στην περιοχή της σιδηροδρομικής γέφυρας του ποταμού Αλφειού. Εκεί βρέθηκαν περίπου τριάντα μελίσσια από μελισσοκόμους και αστυνομικούς.
Τα περισσότερα αναγνωρίστηκαν από τέσσερις μελισσοκόμους, όμως υπάρχουν αρκετά ακόμα που φαίνεται να μην έχουν κλαπεί από την Ηλεία αλλά από άλλους νομούς όπως η Κορινθία και η Μεσσηνία, όπως μαρτυρούν τα ταμπελάκια με τα στοιχεία τους.
Στο μεταξύ οι έρευνες δεν σταματούν καθώς οι μελισσοκόμοι επίμονα θέλουν να βρουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα μελίσσια που τους έκλεψαν.
πηγη dete.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...