ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.




ImageΤο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού 
και Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί 
τη μεγαλύτερη εκδήλωση του κλάδου
 που γίνεται στην Ελλάδα.

Στόχος του τρίτου Φεστιβάλ που 
πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια
 είναι η προβολή και προώθηση του
 επώνυμου ελληνικού μελιού και των 
προϊόντων κυψέλης στον καταναλωτικό 
κοινό και τους χώρους μαζικής εστίασης και εμπορίας.


Τόπος: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Ημερομηνίες & ωράριο λειτουργίας:

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 4μμ – 9μμ
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 10πμ – 9μμ
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 10πμ – 8μμ

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Φεστιβάλ Μελιού

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

16.00    Έναρξη 3ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού 

 Προϊόντων Μέλισσας
18.00-21.00    Παρουσίαση γαστρονομίας με βάση 

το μέλι – Σχολές Les Chefs
19.00    Τελετή Επίσημων Εγκαινίων
19.30    Χορευτικό Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών

 Σωματείων Αθηνών – Πειραιά
19.30    «Μουσικομαγειρέματα» με τον

 Ευτύχη Μπλέτσα
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011
10.00    Έναρξη έκθεσης
12.00-14.00    Ημερίδα με θέμα «Μέλι, λοιπά Προϊόντα

 Κυψέλης και Καταναλωτής»
12.00-14.00    Γαστρονομικές Παρουσιάσεις με διάφορα

 είδη μελιού – Σχολές Les Chefs
13.00    «Μουσικομαγειρέματα» με τον Ευτύχη Μπλέτσα
15.00    Παρουσίαση Μετάφρασης Βιβλίου 

«Γενική Πραγματεία περί νήσων των Μελισσών
Μετά Μίας νέας Μεθόδου Καλλιέργειάς τους, όπως
 εφαρμόζεται στην Σύρα, νησί του Αρχιπελάγους», 
του αββά Σ. Δέλλα Ρόκα από το Σαγκινέτο Δομένικο,
 π. Πρόεδρο και Μέλος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Σύρου, 
Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Σύρου
16.00    «Μουσικομαγειρέματα» με τον Ευτύχη Μπλέτσα
19.00    «Μουσικομαγειρέματα» με τον Ευτύχη Μπλέτσα
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011
10.00    Έναρξη έκθεσης
12.00-16.00    Παρουσίαση cocktail με βάση το μέλι
13.00    «Μουσικομαγειρέματα» με τον Ευτύχη Μπλέτσα
16.00    «Μουσικομαγειρέματα» με τον Ευτύχη Μπλέτσα
20.00    Λήξη 3ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού Προϊόντων

Μέλισσας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011
12.00-12.20    Ελληνικό Μέλι και Καταναλωτής 

Μανίκης Ιωσήφ, Πρόεδρος Εθνικής Διεπαγγελματικής
 Οργάνωσης Μελιού και λοιπών Προϊόντων Κυψέλης
12.20-12.40    Νέα Δεδομένα από Μελέτες στο Ελληνικό Μέλι,

 Χήνου Ιωάννα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Εργ. 
Φαρμακογνωσίας, Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών
12.40-13.00    Μελισσοθεραπεία, Καρατάσου Κατερίνα,

 Κτηνίατρος – Επόπτης Μελισσοκομίας
13.00-13.20    Μέλι και Παιδί, Φαρατζιάν Πωλ, 

Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, υποψήφιος
 διδάκτορας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών 
και επιστημονικός συνεργάτης της Μονάδας Διατροφής 
του Ανθρώπου.
13.20-13-40    «ΕΣΤΙΑ» και η Συμβολή της στην Κατανάλωση 

του Ελληνικού Μελιού, Πίττας Γεώργιος, Αντιπρόεδρος 
«ΕΣΤΙΑΣ» και Αντιπρόεδρος Εθνικής Διεπαγγελματικής
 Οργάνωσης
Μελιού και λοιπών Προϊόντων Κυψέλης.
13.40-14.00    Το Μέλι στην Παραδοσιακή Ελληνική Κουζίνα,

 Μπλέτσας Ευτύχης, Foodmusic chef, Food Expert και Life 
Coach Διατροφής και Θετικής Ενέργειας και συγγραφέας.
Πληροφορίες: Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Μελιού

 και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης Κεραμέων 10-12, 104 36 
Αθήνα, τηλ. και fax: 23960/23372, 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...