ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ & ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ.


Ένταση των προσπαθειών δασικών υπαλλήλων με συνεχείς ελέγχους και νυκτερινές περιπολίες, ειδικά στις περιοχές που παρατηρείται έντονη λαθροϋλοτόμηση, ζητά με έγγραφό του, ο Γενικός Διευθυντής Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Αντώνης Καλόγηρος, από τις Διευθύνσεις Δασών και τα Δασαρχεία.


Με αφορμή την αύξηση των καταγγελιών το τελευταίο διάστημα για αύξηση της λαθροϋλοτόμησης και της παράνομης μεταφοράς δασικών προϊόντων, σε όλη την περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, και μετά από εντολή της Γενικής Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπης Γερακούδη, ο κ. Καλόγηρος επισημαίνει:

«Για να εκλείψουν τέτοια φαινόμενα, πρέπει στα πλαίσια άσκησης των καθηκόντων σας, να εντείνετε τις προσπάθειες με συνεχείς ελέγχους και νυκτερινές περιπολίες.

Η πιθανή επίκληση της έλλειψης προσωπικού από ορισμένες δασικές υπηρεσίες, δεν αναστέλλει την εκτέλεση των καθηκόντων της προστασίας των δασών, όταν μάλιστα στις δασικές υπηρεσίες τελευταία προστέθηκαν και υπάλληλοι από την πρώην Αγροφυλακή, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των υπηρετούντων δασικών υπαλλήλων, οι οποίοι φέρουν ακέραια την ευθύνη της προστασίας των δασών και δασικών εκτάσεων της περιοχής ευθύνης.

Οι Δ/νσεις Δασών των Νομών να εποπτεύουν το έργο των Δασαρχείων συνεισφέροντας σε μέσα και προσωπικό. Το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, οι Δ/νσεις Δασών των Νομών να μας αναφέρουν λεπτομερώς τα αποτελέσματα των γενομένων ελέγχων» 

αναφέρει στο έγγραφό του ο κ. Αντώνης Καλόγηρος.

                                            ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...