ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΒΥΤΙΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΤΙΣ 4 ΔΕΚ.

Η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως σε συνεργασία με το Δασαρχείο Βυτίνας οργανώνει αναδάσωση στο πυρόπληκτο δασικό σύμπλεγμα του δυτικού Μαινάλου την προσεχή Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμία και η δενδροφύτευση θα γίνει στη θέση Ραπούνι που κάηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε, για δεύτερη φορά μετά το 2000. Θα φυτευτούν δένδρα Κεφαλληνιακής ελάτης και πεύκα προέλευσης Πάρνωνα, από το φυτώριο του δασαρχείου Βυτίνας.

Σημείο συνάντησης είναι, στις 11.00 το πρωί, η διασταύρωση στην θέση Μουρτζιά του Μαινάλου, στο δρόμο Τρίπολη - Στεμνίτσα, ενώ για την δωρεάν μεταφορά εθελοντών θα δρομολογηθούν λεωφορεία με εκκίνηση στις 10.00 το πρωί, έξω από το μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου στην Μεγαλόπολη. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...