ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.Τέλη Νοεμβρίου οι προεγκρίσεις για τα Μεγάλα Σχέδια Βελτίωσης
Στην διαδικασία της αξιολόγησης φυσικών φακέλων (έντυπων αιτήσεων ενίσχυσης), βρίσκεται αυτή την στιγμή η διαδικασία των Μεγάλων Σχεδίων Βελτίωσης, μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των φακέλων την 19/9 των λοιπών δικαιούχων με κατεύθυνση φυτική παραγωγή. 


Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρουν πληροφορίες του ΑγροΤύπου οι προεγκρίσεις για το σύνολο των φακέλων που επιλέχθηκαν τοποθετούνται χρονικά σε ένα μήνα από σήμερα, δηλαδή το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.
Όπως έχει ήδη γράψει ο ΑγροΤύπος οι φάκελοι που κατατέθηκαν τελικά φτάνουν τους 7.700 (αριθμός μικρότερος από τους 9.200 υποψήφιους οι οποίοι είχαν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση καταχώρησης έως την 19/8). Όταν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και βγουν οι κρίσεις το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα προχωρήσει στην δημοσιοποίηση του χρονοδιαγράμματος των πληρωμών.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανά κατηγορία έχει ως εξής:

  • 75 εκ. € για νέους γεωργούς - δικαιούχους του Μέτρου 112.
  • 270 εκ. € για λοιπούς γεωργούς με κατανομή ανά Περιφέρεια.
  • 135 εκ. € για γεωργούς σε καπνοπαραγωγικές περιοχές,
  • 20 εκ. € για κτηνοτρόφους που δραστηριοποιούνται στη γαλακτοπαραγωγό αγελαδοτροφία.
  • Επενδύσεις θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων 500.000 €.
  • Δυνατότητα υλοποίησης επενδύσεων στο τομέα της ΚΟΑ των οπωροκηπευτικών, χωρίς τον περιορισμό των 50.000 € για μη φυσικά πρόσωπα (ατομικές επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα).
  • πηγη Αγροτικα

                                         ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...