ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ?????Νέο πρόγραμμα για την καταπολέμηση του έλκους της καστανιάς ανακοίνωσε το ΥπΑΑΤ
Απαντώντας σε κοινοβουλευτική ερώτηση του βουλευτή νομού Λέσβου κ. Σπύρου Γαληνού, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε ότι θα εντάξει δράση για την καταπολέμηση του έλκους της καστανιάς στη Δ΄ Προγραμματική Περίοδο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής». 


Το υπουργείο προτίθεται να προχωρήσει στην απόφαση ένταξης της νέας δράσης και στην ανάθεση της μελέτης σε αρμόδιο φορέα, για την αναγνώριση και χαρτογράφηση των τύπων βλαστικής συμβατότητας του παθογόνου μύκητα και την εφαρμογή της βιολογικής καταπολέμησης.
Στην άμεση προτεραιότητα του Υπουργείου είναι η διαδικασία για την προετοιμασία των προδιαγραφών της μελέτης, για να μπορέσει να ξεκινήσει η υλοποίησή της κατά τις αρχές του φθινοπώρου, έτσι ώστε οι πρώτοι εμβολιασμοί των δένδρων να γίνουν το Μάιο του 2012 που είναι η κατάλληλη περίοδος για την αντιμετώπιση της ασθένειας.
Εκτός από τον νομό Λέσβου το πρόγραμμα αυτό θα περιλάβει έντεκα ακόμα νομούς της χώρας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...