ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ" ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14-15-16.


Τριήμερη Γιορτή Μελιού και προϊόντων Κυψέλης θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο του Πεδίου Άρεως της Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.
Στην φετινή γιορτή, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα διατροφής και στη διατροφική αξία των προϊόντων της μέλισσας, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις όπως επίδειξη τρύγου, ενημέρωση των καταναλωτών για τα προϊόντα κυψέλης, τη διατροφή, τις αλλεργικές αντιδράσεις, βίντεο - παρουσιάσεις για τη ζωή των μελισσών κ.α


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν αμιγείς κατηγορίες ελληνικού μελιού, γύρη, βασιλικό πολτό, ποτά και καλλυντικά από μέλι και άλλα προϊόντα κυψέλης.
Επιπλέον, θα  προσφερθεί στους καταναλωτές μέλι με γιαούρτι και με λουκουμάδες. Συγκεκριμένα, ετοιμάζονται 10.000 λουκουμάδες, 100 κιλά γιαούρτι και 100 κιλά μέλι.
Η εκδήλωση οργανώνεται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Μελισσοκομικό Σύλλογο νομού Θεσσαλονίκης και την 5η δημοτική κοινότητα του δήμου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...