ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1η ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ & ΑΝΤ/ΣΗ ΚΥΨΕΛΩΝ 2012.


 Οι μελισσοκόμοι που επιθυμούν να ενταχθούν στις δράσεις "Αντικατάσταση κυψελών" και "Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας" για το έτος 2012, καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2011.
Η σχετική ανακοίνωση της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πρέβεζας έχει ως εξής: 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας ανακοινώνεται ότι αρχίζει η υποβολή των αιτήσεων των μελισσοκόμων για τις δράσεις “Αντικατάσταση κυψελών” και “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας” στα πλαίσια του προγράμματος βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της Μελισσοκομίας για το έτος 2012.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 20/11/2011 στο Κέντρο Μελισσοκομίας Ηπείρου – Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο (Δασκαλοπούλου 45, ΤΚ 30100, τηλ. 26410-32604).

Παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι της περιοχής μας των οποίων η θεώρηση του βιβλιαρίου λήγει μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων να φροντίσουν εγκαίρως για την ανανέωσή της.

Έντυπα αιτήσεων και πληροφορίες διατίθενται και από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

                      
                               ΜΗΤΣΟΣ
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...