ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ & Gο International.Την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων ζήτησε ο Πρόεδρος της ΔημοκρατίαςΠρόσκληση για ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων με συμμετοχή τους και στις επιχειρηματικές αποστολές των οποίων ηγείται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απηύθυνε ο Κάρολος Παπούλιας, κατά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε η πρόεδρος Χριστίνα Σακελαρίδη και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΠΣΕ, ο κ. Παπούλιας εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις επιδόσεις των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων και συνεχάρη τους Έλληνες εξαγωγείς «για το κουράγιο και το πείσμα τους σε μία κρίσιμη περίοδο για τη χώρα».
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο κ. Παπούλιας για το πρόγραμμα Gο International, που υλοποιούν ο ΠΣΕ, ο ΣΕΒΕ, ο ΣΕΚ και η Eurobank EFG, υπό την αιγίδα του Yπουργείου Εξωτερικών και την επικείμενη πολυκλαδική επιχειρηματική αποστολή που θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Οκτωβρίου στο Βελιγράδι, όπου 120 Eλληνες εξαγωγείς θα συναντηθούν με 200 περίπου ξένους αγοραστές από 7 χώρες (Σερβία, Μαυροβούνιο, Βοσνία, Κροατία, Σλοβενία, Ουγγαρία και Ρωσία). 
Όπως δήλωσε η κ. Σακελλαρίδη, «η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προσθέτει αισιοδοξία, αλλά και περαιτέρω θέληση για ισχυρότερη ελληνική παρουσία στην παγκόσμια αγορά. Oπως είπε και ο ίδιος... τα δύσκολα θα περάσουν».
πηγη Αγροτικα


                                             ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...