ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΜΕΝΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ.Το ποσό των 55 ευρώ ανά καμένο μελίσσι πρόκειται να λάβουν οι μελισσοκόμοι του νησιού, οι οποίοι υπέστησαν μεγάλες ζημιές από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.
Ο πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ζακύνθου, Παναγιώτης Μάργαρης, τόνισε πως μόνο στον Άγιο Λέοντα κάηκαν 300 μελίσσια, ενώ πρόσθεσε πως οι αποζημιώσεις θα αργήσουν να δοθούν.


“Ήρθε ανταποκριτής του ΕΛΓΑ από την Πάτρα στη Ζάκυνθο, προκειμένου να γίνει η καταγραφή των ζημιών. Πρέπει να περάσουν τουλάχιστον πέντε χρόνια για να καταφέρουμε να φτιάξουμε ξανά τα μελίσσια. 
Στις περιοχές του Κοιλιωμένου και του Αγίου Λέοντα, η καταστροφή είναι ολοκληρωτική. Δεν υπάρχει χλωρίδα και έτσι τα χέρια μας είναι δεμένα. Σύμφωνα με τη Νομοθεσία δικαιούμαστε 55 ευρώ για κάθε μελίσσι. 
Είναι βέβαιο, όμως, ότι τα λεφτά αυτά, τα οποία σημειωτέον δεν φτάνουν για την αποζημίωσή μας, θα δοθούν με χρονική καθυστέρηση. Τις επόμενες ημέρες θα πάμε στις καμένες περιοχές και με τον κ. Παλλαδινό, ο οποίος εργάζεται στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης. Τα μελίσσια ήταν ασφαλισμένα και συνεπώς θα πρέπει να πάρουμε αυτά τα χρήματα.
 Ελπίζω να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι μας ότι τα λεφτά θα έρθουν μετά από δύο ή τρία χρόνια” σημείωσε ο κ. Μάργαρης.
πηγη «ΗΜΕΡΑ»
                                                                                        ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...