ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ.


Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΓΑ, ο ασφαλιστικός Οργανισμός στην προσπάθεια του να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ασφαλισμένων του και εκτιμώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, δημιουργεί ένα νέο, εύκολο και γρήγορο τρόπο ρύθμισης των ασφαλιστικών οφειλών, καταργώντας τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που ίσχυαν έως τώρα. Ο νέος ευέλικτος τρόπος ρύθμισης των εισφορών δίνει την δυνατότητα σε περισσότερους από 115.000 ασφαλισμένους να ενταχθούν εύκολα στη νέα ρύθμιση χωρίς να χρειάζεται να υποβάλουν σχετική αίτηση στον ανταποκριτή του ΟΓΑ.


Για το λόγο αυτό ο ΟΓΑ προκειμένου να διευκολύνει τους ασφαλισμένους, που οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΓΑ, έχει ήδη αποστείλει –ειδικές ειδοποιήσεις – αποδείξεις καταβολής εισφορών (με 2 αποκόμματα ταχυπληρωμής) μαζί με οδηγίες για την ένταξη στην ρύθμιση. 

Οι ασφαλισμένοι που επιθυμούν να επωφεληθούν από αυτή τη δυνατότητα που τους δίνει ο ΟΓΑ και να ρυθμίσουν άμεσα τις οφειλές τους θα πρέπει να καταβάλουν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2011 το συνολικό ποσό που αναγράφεται στο 1ο απόκομμα ταχυπληρωμής.
Με την πληρωμή θα ενταχθούν άμεσα στη ρύθμιση και θα αποκτήσουν έτσι την ασφαλιστική τους ενημερότητα, θα δικαιούνται βιβλιάριο υγείας καθώς και τις παροχές τις αγροτικής εστίας (δωρεάν εκδρομές, εισιτήρια θεάτρου, βιβλία και συμμετοχή σε εκδρομικά –επιμορφωτικά προγράμματα).
«Ενημερώνουμε ότι οι ασφαλισμένοι μας με τον νέο εύκολο τρόπο ρύθμισης των οφειλών τους διευκολύνονται, χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, με μεγάλο αριθμό δόσεων (έως 20 τριμηνιαίες δόσεις) και με μικρό ποσό δόσης να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους και να επωφεληθούν δεδομένου ότι θα σταματήσουν να αναπροσαρμόζονται οι οφειλές τους», προσθέτει η ανακοίνωση του ΟΓΑ
Για περισσότερες πληροφορίες οι ασφαλισμένοι μπορούν να απευθυνθούν στους κατά τόπους Ανταποκριτές του ΟΓΑ ή να επισκεφτούν την Ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr ).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...