ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡ.ΟΙΚ.& ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε ΛΑΡΙΣΑΣ.


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Λάρισας αποφασίζει τη διενέργεια τοπικού δολωματικού ψεκασμού από σήμερα Πέμπτη (8/9/2011) στα συνεργεία των Τ.Δ. Πυργετού, Ραψάνης, Γόννων, Συκουρίου και Κυψελοχωρίου του Δήμου Τεμπών και στα συνεργεία του Τ.Δ. Ροδιάς, Λυγαριάς και Δελερίων του Δήμου Τυρνάβου.


Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: 
Υποχρεούνται οι ελαιοπαραγωγοί που έχουν ελαιοκτήματα στις ψεκαζόμενες περιοχές, να παρευρίσκονται στα κτήματά τους κατά την ημέρα του ψεκασμού, ώστε να διαπιστώσουν τον ψεκασμό. 
Παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι και οι κτηνοτρόφοι να απομακρύνουν τα μελισσοσμήνη τους και τα ζώα τους από τις ψεκαζόμενες περιοχές, προς αποφυγή τυχόν δηλητηριάσεων.


Επισημαίνεται στους βιοκαλλιεργητές ότι, σύμφωνα με την υποχρέωση τους από την ένταξη τους στο πρόγραμμα Βιοκαλλιέργειας, θα πρέπει να σημάνουν τα κτήματά τους για την αποφυγή ψεκασμού από τα συνεργεία δακοκτονίας.

                                     ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...