ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ο "ΚΗΦΗΝΑΣ" ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ.


Κάλεσμα από το Μελισσοκομικό Σύλλογο
 Ανατολικής Αττικής "ο κηφήνας" σχετικά 
με τον ψεκασμό φοινικοειδών με νεονικοτινοειδή.

"Αγαπητοί φίλοι,
Η πολιτεία αυτήν τη φορά, έστω και αργά, ακόμα και όταν πια δεν έχει απομείνει μέλισσα για δείγμα, δείχνει να κινητοποιείται.


Όπως θα δείτε και από τα επισυναπτόμενα έγγραφα έχει ήδη ζητηθεί διερεύνηση της καταγγελίας μας από τους εμπλεκόμενους φορείς.

Κλιμάκιο της Περιφέρειας συνέλεξε δείγματα νεκρών μελισσών, από τα δυστυχώς λίγα προσφερόμενα σημεία, καθώς οι περισσότεροι συνάδελφοι έχουν μετακινήσει προ πολλού ότι είχε απομείνει από τη λαίλαπα των ψεκασμών.
Με εντολή λοιπόν των αρμοδίων στελεχών, ζητείται να επιβεβαιωθεί η κοπή των ανθέων από τα φοινικόδεντρα από τους κατά τόπους υπεύθυνους φορείς.
Καθώς κάτι τέτοιο όλοι γνωρίζουμε ότι δεν έγινε ούτε γίνεται ούτε θα γίνει (παρά τις περί του αντιθέτου βεβαιώσεις που όλοι οι αρμόδιοι θα σπεύσουν να αποστείλουν καθώς το αδίκημα είναι μεταξύ των άλλων και ποινικό), από την πλευρά μας πρέπει να αποστείλουμε τα δικά μας αποδεικτικά ότι όλα τα άνθη είναι πάνω στα φοινικόδεντρα.

Ζητάμε λοιπόν να μας αποστείλετε φωτογραφίες όπου θα φαίνονται οι ανθισμένοι φοίνικες.
Οι φωτογραφίες καλό είναι να έχουν τυπωμένο πάνω τους το χρόνο λήψης τους ώστε να μην αμφισβητηθούν από κανέναν.
Για την κάθε φωτογραφία να αναφέρετε την ακριβή τοποθεσία λήψης της.
Η προσπάθεια που κάνουμε είναι σημαντική και ευελπιστούμε στη δια παντός απαγόρευση χρήσης των σχετικών χημικών σκευασμάτων.
Δεν επιδιώκουμε χρηματικά οφέλη (αποζημιώσεις κλπ) από τις ενέργειές μας, παρ’ όλο που όλοι πληρώνουμε πολύ ακριβά (σε ακριβό €υρώ) τις απώλειες των μελισσοσμηνών μας.
Σκοπός μας είναι να κάνουμε τους τόπους που ζούμε και πάλι βιώσιμους και για μας και για τα μελισσοσμήνη μας.
Τις φωτογραφίες μπορείτε να τις στέλνετε είτε σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση beehappy.gr@gmail.com είτε με sms στο 6936017302.Όπως ανέφερα και πιο πάνω θα συνοδεύονται από όνομα αποστολέα, τόπο και ημερομηνία λήψης.Φιλικά,Σπύρος Χάσκος
πηγη ΟΜΣΕ                                                           ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...