ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ !!!!!!!!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε σήμερα ότι επιθυμεί να επανεξετάσει τους κανόνες εισαγωγής μελιού προκειμένου να αποφύγει τις πιθανότητες το προϊόν που θα φτάνει στα τραπέζια των ευρωπαίων καταναλωτών να περιέχει ακόμη και μικρά ίχνη από γενετικώς τροποποιημένα φυτά.

Το Δικαστήριο της ΕΕ αποφάσισε χθες Τρίτη ότι το μέλι που περιέχει ίχνη γενετικώς τροποποιημένων προϊόντων δεν θα μπορεί να εισάγεται στην Ένωση χωρίς προηγούμενη έγκριση.Δήλωσε ο εκπρόσωπος του ευρωπαίου επίτροπου που είναι αρμόδιος για θέματα υγείας και καταναλωτών, Φρεντερίκ Βινσέντ.
πηγη Ζουγκλα.gr

«Είναι πολύ πιθανό ότι η απόφαση του Δικαστηρίου θα έχει επίδραση στις εισαγωγές μελιού στην ΕΕ. Η ΕΕ έχει ανάγκη αυτές τις εισαγωγές, τις εισαγωγές μελιού από χώρες όπως η Αργεντινή και η Κίνα όπου υπάρχουν γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες. Θα πρέπει να συζητηθεί με τα κράτη της ΕΕ».
πηγη Ζουγκλα.gr                                         MHTΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...