ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

AΝΑΚΑΜΨΗ ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΗΣ.ImageΣημαντική ανάκαμψη αναμένεται να σημειώσουν τους επόμενους μήνες τα παγκόσμια αποθέματα ζάχαρης, εξαιτίας των αυξημένων αποδόσεων σε Ευρώπη και Ασία.
Στη Γερμανία, τη Γαλλία και τη Ρωσία η παραγωγή ζάχαρης από ζαχαρότευτλα αναμένεται να είναι αυξημένη κατά 10-15% από την περσινή χρονιά, αφού οι καιρικές συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για την καλλιέργεια. 


Την ίδια στιγμή αυξημένες αποδόσεις αναμένονται και στην Κίνα και την Ινδία, αφού οι υψηλές χρηματιστηριακές τιμές οδήγησαν αρκετούς παραγωγούς στην αύξηση των καλλιεργούμενων εκτάσεων με ζαχαροκάλαμα.
Και η επενδυτική Rabobank σε πρόσφατη έκθεση της έκανε λόγο για μια ανάκαμψη των παγκόσμιων αποθεμάτων, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Το ισοζύγιο παραγωγής και ζήτησης αναμένεται να είναι θετικό, προκαλώντας μια αύξηση στα παγκόσμια αποθέματα κατά 9,5 εκατ. τόνους και συνεπώς μια διόρθωση στις διεθνείς τιμές της ζάχαρης στην αγορά.
Ωστόσο, η μείωση αυτή αναμένεται να σημειωθεί σταδιακά, αφού η συγκομιδή ζαχαρότευτλων στις ευρωπαϊκές χώρες υπολογίζεται για τα τέλη του 2011, ενώ και η συγκομιδή των ζαχαροκάλαμων στις ασιατικές χώρες θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο εξάμηνο του 2012.
πηγη Αγροτικα


                                            ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...