ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ AIAG.


Με την ενεργό συμμετοχή του ΕΛΓΑ πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το  Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Ασφάλισης Γεωργικής Παραγωγής (AIAG).

Πρόκειται για το 31ο συνέδριο της AIAG , το οποίο πραγματοποιείται από 3 έως 5 Οκτωβρίου 2011 στην αίθουσα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του Ξενοδοχείου DIVANI APOLLON PALACE στη


 Βουλιαγμένη, και στο οποίο θα παρουσιαστούν όλες οι παγκόσμιες εξελίξεις και τάσεις στον τομέα της γεωργικής ασφάλισης. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 26 χώρες.
Κεντρικό θέμα του συνεδρίου θα αποτελέσει ασφαλώς και το νέο θεσμικό πλαίσιο στην γεωργική ασφάλιση που ισχύει εδώ και ένα χρόνο στην χώρα μας. Παράλληλα, θα γίνουν εμπεριστατωμένες αναφορές στα γεωργοασφαλιστικά συστήματα και άλλων χωρών, όπως της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Τουρκίας, της Αυστραλίας, των ΗΠΑ ΚΑΙ της Κίνας.

Ειδικότερα οι κυριότερες θεματικές ενότητες που θα αποτελέσουν αντικείμενο των εργασιών του συνεδρίου  είναι οι ακόλουθες:
Γεωργοασφαλιστικά συστήματα Γαλλίας, Ισπανίας, Τουρκίας, Αυστραλίας και Κίνας
Ασφαλιστικό σύστημα ζωικού κεφαλαίου των Η.Π.Α. και Κίνας.
Διαχείριση κινδύνων στη Γεωργία. Η κοινή αγροτική πολιτική μετά το 2013
Διαχείριση κινδύνων στη γεωργική παραγωγή το 2020.
Ασφάλιση εισοδήματος – βασικές προϋποθέσεις
Αντασφαλιστικό μοντέλο στις Η.Π.Α.
Σύστημα ασφάλισης πολλαπλών κινδύνων στην Ευρώπη
Ασφάλιση στον τομέα των Θερμοκηπίων      
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aiag-iahi.org καθώς και στον ΕΛΓΑ, στα τηλέφωνα 210-7490458 και 210-7490456.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...