ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

9/10/& 11 ΣΕΠΤ, ΘΑ "ΓΛΥΚΑΘΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.


Η πλατεία της Κομοτηνής ζωντανεύει με εκδηλώσεις ανοικτές για όλο τον κόσμο προσφορά του μελισσοκομικού συνεταιρισμού Ροδόπης που αριθμεί 110 παραγωγούς
Θα προσφερθεί ψωμί με μέλι από παραδοσιακούς φούρνους, ρακόμελο, μέλι με γιαούρτι αλλά θα προβληθεί και για πρώτη φορά κρέμα χεριών παραγωγής του συνεταιρισμού
Θα υπάρχει συναυλία του συγκροτήματος «Εγώ και ο Χάρης», καραγκιόζης από τον Γιάννη Βουλτσίδη, παραδοσιακή βραδιά από τους συλλόγους Ποντίων «η Τραπεζούντα» και «Ακρίτες» Αμβροσίας, μουσική παρουσίαση από τα μικρά παιδιά του Μορμόλη κ.ά.
Μένουμε Κομοτηνή είναι το σλόγκαν για το τριήμερο Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή αφού η  Κομοτηνή εκπέμπει το δικό της γλυκό μήνυμα με την διοργάνωση για δεύτερη χρονιά του φεστιβάλ μελιού που γίνεται με πρωτοβουλία του μελισσοκομικού συνεταιρισμού Ροδόπης. 
Αγνό ανθόμελο αλλά και όλα τα προϊόντα της κηρήθρας θα προβληθούν πρωί, μεσημέρι και βράδυ με την στήριξη του Δήμου Κομοτηνής ενώ οι παραγωγοί που θα έχουν πωλητήριο σταντ θα διαθέτουν σε τιμές γνωριμίας, μέλι σε βάζα φετινής εσοδείας,  πρόπολη, κερί, βασιλικό πολτό.
 
Το πρόγραμμα
των εκδηλώσεων που είναι ανοικτο για το κοινό ενώ συμπράττουν για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα η Ποτοποιία Οινοποιία Θράκης που παρασκευάζει το ρακόμελο που θα προσφερθεί δωρεάν, η ΜΕΒΓΑΛ που παρέχει τα γιαούρτια, οι τοπικοί ξυλόφουρνοι  της Αρχοντούλας Λιάπη και  της Αμαλίας Τσακίρη που δίνουν τα ψωμάκια. Στο πολιτιστικό κι ενημερωτικό μέρος περιλαμβάνεται ομιλία ειδικής επιστήμονος για την διατροφική αξία του μελιού της λέκτορος του ΑΠΘ , στο εργαστήριο Μελισσοκομίας Χρύσας  Τανανάκη, συναυλία του συγκροτήματος «Εγώ και ο Χάρης», καραγκιόζης από τον Γιάννη Βουλτσίδη, παραδοσιακή βραδιά από τους συλλόγους Ποντίων «η Τραπεζούντα» και «Ακρίτες» Αμβροσίας, μουσική παρουσίαση από τα μικρά παιδιά του «Μορμόλη» κ.ά. 
Το ράδιο Χρόνος 87,5fm και η εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ που είναι χορηγοί επικοινωνίας θα σας ενημερώνουν σχετικά σε καθημερινή βάση για το προγραμμάτων εκδηλώσεων που αξίζει να παρακολουθήσετε στηρίζοντας τους ντόπιους μελισσοκόμους. Θα υπάρχει εκθετήριο προϊόντων μελιού και πώληση από τους παραγωγούς που συμμετέχουν  Γιώργου Δαμιανέλη από Πελαγία, Κατσάκ Νουρτζάν από Ασωμάτους, Σπύρου Οικονόμου από Κομοτηνή, Δημήτριου Ζάχου από Γρατινή, Παναγιώτη Αλεξανδρίδη από Ίμερο, Αλέξιου Σαββίδη από Ασωμάτους. 
Το διοικητικό συμβούλιο του μελισσοκομικού συνεταιρισμού Ροδόπης καλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής να στηρίξουν το ονομαστό ανθόμελο Κομοτηνής διαφημίζοντάς το κι επιλέγοντάς το στην καθημερινή τους διατροφή. 

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Παρασκευή 9/9 

18.00 Έναρξη. 

Ομιλία του προέδρου του Συνεταιρισμού μας 

κ. Ζάχου Δημήτρη. 

Χαιρετισμός της εκδήλωσης από τον Δήμαρχο 

Κομοτηνής κ. Γ. Πετρίδη. 

20.00 Παράσταση Θεάτρου Σκιών από τον παραδοσιακό 

καραγκιοζοπαίχτη κ. Γ. Βουλτσίδη 

Προσφορά ρακόμελου με την ευγενική χορηγία της 

Οινοποιίας - Ποτοποιίας Θράκης. 

21.00 


Σάββατο 10/9 

10.00 Έναρξη 2ης ημέρας 

11.00 Χορός και τραγούδι από τα παιδιά του νηπιαγωγείου 

«ο Μορμόλης» 

12.00 Προσφορά γιαουρτιών με την ευγενική χορηγία της 

γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ. 

12.30 Προσφορά παραδοσιακού ψωμιού από τους ξυλόφουρνους Ηρωικό Σούλι Αχοντούλας Λιάπη και ΣΙΑ Ο.Ε. στον Ήφαιστο ,της Αμαλίας Τσακίρη Μ. Αλεξάνδρου 55 Κομοτηνή. 

19.00 Ομιλία της λέκτορα του εργαστηριού Μελισσοκομίας 

Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης κας 

Χρύσας Τανανάκη με θέμα «Τα προϊόντα της 

κυψέλης και η Διατροφική τους αξία» 

20.00 

21.00 Συναυλία του μουσικού συγκροτήματος «Εγώ & ο Χάρης» με την ευγενική χορηγία της εφημερίδας 

« Χρόνος». 

Προσφορά ρακόμελου με την ευγενική χορηγία της 

Οινοποιίας - Ποτοποιίας Θράκης 


Κυριακή 11/9 


10.00 Έναρξη 3ης ημέρας 

11.00 Χορός και τραγούδι από τα παιδιά του νηπιαγωγείου 

«ο Μορμόλης» 

12.00 Πρώτη παρουσίαση της κρέμας χεριών με βάση την πρόπολη 

& Προϊόντων ομορφιάς με βάση το μέλι και το φυσικό κερί. 

18.00 Προσφορά παραδοσιακού γιαουρτιού από τον 

Σύλλογο Κτηνοτρόφων Ν. Ροδόπης. 

20.00 Παραδοσιακοί χοροί από τον Σύλλογο Ακρίτες 

Αμβροσίας. 

Προσφορά ρακόμελου με την ευγενική χορηγία της 

Οινοποιίας - Ποτοποιίας Θράκης 

21.00 Ποντιακοί Χοροί από τον Σύλλογο Ποντιακής 

Νεολαίας Ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα». 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...