ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΟ 27 ΣΕΠ 2011 ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ.


Κάνε τη γεωργία τρόπο ζωής! Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου για το κοινό μέλλον υπαίθρου & πόλης που διοργανώνει η Μίλητος Αναδυόμενες Τεχνολογίες & Υπηρεσίες, με κεντρικό θέμα την Ευρωπαϊκή Κοινή Γεωργική Πολιτική.
Η κοινή γεωργική πολιτική, μία από τις σημαντικότερες πανευρωπαϊκές πολιτικές επί 40 και πλέον χρόνια, προωθεί την αειφόρο γεωργία σε παγκόσμια κλίμακα και παραμένει μια «ζωντανή» πολιτική που εξελίσσεται έτσι ώστε να απηχεί τις μεταβαλλόμενες προτεραιότητες της κοινωνίας.
Έτσι, το συνέδριο είναι ανοιχτό σε όλους, κυρίως το κοινό των αστικών περιοχών, τους νέους και τους αγροτικούς φορείς, τους γεωργούς και τους εν δυνάμει επωφελούμενους από τις δράσεις αγροτικής ανάπτυξης. Γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να συνδράμουν στη συζήτηση για τον ευρωπαϊκό γεωργικό τομέα, σχετικά με την παραγωγή, την ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη της υπαίθρου στα πλαίσια της ΚΓΠ.
Διακεκριμένοι επιστήμονες και ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό τις απόψεις, εμπειρίες και προτάσεις τους αναφορικά με την ευρωπαϊκή γεωργία, την εξέλιξή της, σε συνάρτηση με το ρόλο, τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής.
Συντονιστής Συνεδρίου: κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης, Δημοσιογράφος & Συνεργάτης “ΑγρΟραμα”
Οι τρεις βασικές θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι οι ακόλουθες:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...