ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 21 ΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ.


Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας βρισκόμενη σε συνεχή προσπάθεια να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του 21ου αιώνα για την γεωργία και να δώσει μια σημαντική αναπτυξιακή τροχιά τόσο στην ίδια την Ένωση όσο και στην περιοχή της, μέσα από μια σειρά ενέργειες σχετικές με τον χώρο της αγροτικής ανάπτυξης, διοργανώνει μια επιστημονική ημερίδα στην Ηγουμενίτσα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου.
Οι ενέργειες αυτές κινούνται στην κατεύθυνση της αειφόρου πράσινης ανάπτυξης, της καινοτομίας, με συνύπαρξη πρωτογενούς παραγωγής και κοινωνίας της γνώσης, της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας.
Στα πλαίσια αυτά και ειδικότερα για τον τομέα της Βιοτεχνολογίας, ο οποίος θα παίξει σημαντικό ρόλο τα επόμενα χρόνια στην εφαρμογή της Πράσινης Τεχνολογίας στα Αγροτικά Προϊόντα, οργανώνει στις 17 Σεπτέμβρη 2011 στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα, Επιστημονική Ημερίδα με θέμα : «Η Αγροτική Ανάπτυξη στον 21ο Αιώνα. Νέες τεχνολογίες εξελίσσουν την σχέση, Αγρότη, Επιχειρηματία και καταναλωτή».
Στην ημερίδα θα συμμετέχουν διακεκριμένοι καθηγητές του χώρου της βιολογίας, χημείας και γεωπονίας. Η είσοδος είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

                                              ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...