ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.
ImageΤο μέλι στα καλύτερα του τους προσεχείς μήνες, δεδομένου ότι από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην στη πόλη Mar de Plata της Αργεντινής ο 4ος διαγωνισμός BIOLMIEL Mar del Plata 2011 για την επιλογή των καλύτερων βιολογικών μελιών σε επίπεδο γευσιγνωσίας και ποιότητας  από όλο τον κόσμο.


Τον Δεκέμβριο του 2011 επίσης θα διοργανωθεί και ο ιταλικός διαγωνισμός Biolmiel στη Καλάμπρια της Ιταλίας και όπως αντιλαμβανόμαστε, αυτοί οι διαγωνισμοί με διεθνές αντίκτυπο είναι μια καλή ευκαιρία για την προβολή και προώθηση του ελληνικού βιολογικού μελιού σε ξένες αγορές.
Ο διαγωνισμός Biolmiel  διοργανώνεται από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Mar del Plata, το Ινστιτούτο Ποιότητας, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Αργεντινής και από την ICEA (Φορέας Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων της Ιταλίας), σε συνεργασία με την CRA (Ερευνητική μονάδα για την παραγωγή μελιού) και την C.I.Bi (Ιταλική κοινοπραξία για τα βιολογικά προϊόντα) και αφορά βιολογικό συσκευασμένο μέλι, με ετικέτα.
Ο οργανισμός ελέγχου και πιστοποίησης ΔΗΩ αναλαμβάνει από ελληνικής πλευράς τη συλλογή και προώθηση των δειγμάτων στα κεντρικά του γραφεία του Οργανισμού στην Αθήνα μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου, 
τα οποία έπειτα θα προωθηθούν στην Ιταλία και από εκεί στην Αργεντινή. 
Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η αποστολή τεσσάρων (4) συσκευασιών μελιού το λιγότερο 250gr το κάθε ένα, σε γυάλινο βάζο, εκ των οποίων η μία θα πρέπει να είναι χωρίς ετικέτα καθώς και την αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα δήλωσης ταυτόχρονης συμμετοχής και στον ιταλικό διαγωνισμό Biolmiel. Σε αυτή την περίπτωση επιβάλλεται η αποστολή πέντε (5) συσκευασιών μελιού με ετικέτα αντί τεσσάρων και δύο (2) αντί ενός (1) χωρίς ετικέτα.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το διαγωνισμό ή με τη συμπλήρωση της σχετικής Αίτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ 210 8224384 (Μαρία Χουλιάρα )
πηγη Αγροτικα.


                                     ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...