ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011

ΠΟΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.ImageΜελισσοκόμοι από Καλαμάτα, Πύλο, Άστρος Κυνουρίας, Πύργο και Αθήνα παρακολούθησαν την τριήμερη ταχύρρυθμη εκπαίδευση μελισσοκομίας, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 12 Αυγούστου στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας.
Η  συμμετοχή των 


μελισσοκόμων της Τριφυλίας ήταν εντυπωσιακή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βασικοί εκπαιδευτικοί πυλώνες του σεμιναρίου ήταν η βασιλοτροφία, εχθροί και ασθένειες μελισσών και οι μελισσοκομικοί χειρισμοί κατά τη διάρκεια του έτους, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα επιμέρους αντικείμενα.
Εκπαιδευτής του σεμιναρίου ήταν ο γεωπόνος Θεοχάρης Δημήτριος πρώην τμηματάρχης της μελισσοκομίας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  που ανταποκρίθηκε πλήρως στις εκπαιδευτικές απαιτήσεις των μελισσοκόμων. Στους εκπαιδευομένους μοιράστηκαν σχετικές σημειώσεις.
Κατά την λήξη της εκπαίδευσης ο υπεύθυνος του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας κ. Τσουμάνης Γεώργιος, αφού ευχαρίστησε εκπαιδευτή και εκπαιδευομένους έδωσε ραντεβού για τη νέα χρονιά με νέες εκπαιδευτικές δράσεις.
πηγη Αγροτικα


                                                ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...