ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ.


Επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την βασιλοτροφία κυψέλης, τους τρόπους αντιμετώπισης των κυριότερων ασθενειών των μελισσών, την μεταχείριση μελισσών κατά την διάρκεια του έτους και συγκεκριμένα πως γίνεται η τροφοδοσία σε μια εντατική και σε μια βιολογική εκμετάλλευση, κατά τη διάρκεια του ταχύρυθμου εκπαιδευτικού τριημέρου  που υλοποιεί  ο
 ΟΓΕΕΚΑ  «ΔΗΜΗΤΡΑ».

Η εκπαίδευση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας στις 10,11 & 12 Αυγούστου 2011. Η διάρκεια της εκπαίδευσης θα είναι 5 ώρες ημερησίως από τις 8:30-13:30.  
Εκπαιδευτής θα είναι ο Γεωπόνος Θεοχάρης Δημήτριος τέως προϊστάμενος του τμήματος μελισσοκομίας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Υπεύθυνο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας  κ. Τσουμάνη Γεώργιο στο τηλ. 27610/22116.
 πηγη Αγροτικα


                                                   ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...