ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 19 ΣΕΠΤ. ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.


Την απόφαση για κλιμακωτή παράδοση των έντυπων αιτήσεων για τα Σχέδια Βελτίωσης κάνει γνωστή με ανακοίνωσή του το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 
Σύμφωνα με όσα τονίζονται βεβαίωση καταχώρησης έλαβαν περίπου 9.200 υποψήφιοι ενώ η παράδοση των έντυπων αιτήσεων ξεκινάει μετά τις 25 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 19 Σεπτεμβρίου. 


Η οριστικοποίηση των αιτήσεων στην ηλεκτρονική εφαρμογή ολοκληρώνεται σε κάθε περίπτωση στις 25/8/2011. Επίσης, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΥπΑΑΤ οι πρώτοι στην σειρά που θα πρέπει να παραδώσουν τις έντυπες αιτήσεις είναι οι αγελαδοτρόφοι και οι καπνοπαραγωγοί, ακολουθούν οι λοιποί δικαιούχοι και Νέοι Γεωργοί με κατεύθυνση ζωική παραγωγή, οι Νέοι Γεωργοί με κατεύθυνση φυτική παραγωγή και η διαδικασία ολοκληρώνεται με την κατηγορία «λοιποί δικαιούχοι με κατεύθυνση φυτική παραγωγή.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του ΥπΑΑΤ:

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Διοικητικός Τομέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών, λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής που εκδηλώθηκε στο πλαίσιο της τρέχουσας Προκήρυξης του Μέτρου 121 «Εκσυγχρονισμός Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων» (ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ) «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», όπως αυτό καταγράφηκε μέσα από τη διαδικασία λήψης ηλεκτρονικού αριθμού αίτησης (βεβαίωση καταχώρησης έλαβαν περίπου 9.200 υποψήφιοι) και προς διευκόλυνση των υποψηφίων για την εκτύπωση και αποστολή της έντυπης μορφής των Αιτήσεων ενίσχυσης ανακοινώνει:
1. την κλιμακωτή παράδοση των έντυπων αιτήσεων ως εξής:
  • Αγελαδοτρόφοι και Καπνοπαραγωγοί έως 29/8/2011
  • Υποψήφιοι στις κατηγορίες Λοιποί δικαιούχοι και Νέοι Γεωργοί με κατεύθυνση ζωική παραγωγή έως 5/9/2011
  • Υποψήφιοι στη κατηγορία Νέοι Γεωργοί με κατεύθυνση φυτική παραγωγή έως 12/9/2011
  • Υποψήφιοι στη κατηγορία Λοιποί δικαιούχοι με κατεύθυνση φυτική παραγωγή έως 19/9/2011.
Οι ανωτέρω ημερομηνίες είναι δεσμευτικές για κάθε κατηγορία υποψηφίων και δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις μετά την καταληκτική ημερομηνία κάθε κατηγορίας.
Η οριστικοποίηση των αιτήσεων στην ηλεκτρονική εφαρμογή ολοκληρώνεται σε κάθε περίπτωση στις 25/8/2011.
Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν τεχνικά προβλήματα στην ηλεκτρονική εφαρμογή από την ταυτόχρονη υποβολή των αιτήσεων στις 25/8, παρακαλούνται οι υποψήφιοι να οριστικοποιήσουν σταδιακά τις αιτήσεις τους τις προσεχείς ημέρες.
Επισημαίνεται ότι η κλιμακωτή υποβολή των έντυπων αιτήσεων κατά κατηγορία λειτουργεί ανεξάρτητα από την διαδικασία αξιολόγησης - έγκρισης, η οποία θα ξεκινήσει με την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων της κάθε κατηγορίας υποψηφίων.
2. την υποβολή του αντιγράφου της έντυπης μορφής της αίτησης ενίσχυσης στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της οικείας Περιφέρειας έως 30/9/2011. Για τις περιπτώσεις έντυπων αιτήσεων που έχουν ήδη αποσταλεί/υποβληθεί σε πρωτότυπο και αντίγραφο στην ΕΥΕ ΠΑΑ – Ανταγωνιστικότητα δεν απαιτείται καμία περαιτέρω ενέργεια καθώς θα διαβιβαστούν υπηρεσιακώς.
 πηγη Αγροτικα                              ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...