ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ !!!!Ένα σπίτι κάηκε ολοσχερώς στην περιοχή Άνω Κρύα Βρύση, από τη μεγάλη πυρκαγιά που κατακαίει ό,τι βρει στο πέρασμά της, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

Αν και όπως όλα έδειχναν πριν από μία ώρα, η φωτιά, τα μέτωπα της οποίας έχουν κυκλωθεί από ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με όλα τα πυροσβεστικά μέσα που διαθέτει η Κρήτη, είχε τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Ξαφνικά, όμως, υπήρξε ταχεία αναζωπύρωσή της.


Μέχρι αυτή την ώρα, έχουν καεί χιλιάδες ελαιόδεντρα, μελίσσια και γίνεται λόγος για πάνω από πέντε ποιμνιοστάσια. 
Επίσης, 
χιλιάδες είναι τα στρέμματα χορτολιβαδικής και θαμνώδους έκτασης που έχουν γίνει παρανάλωμα του πυρός, κατά μήκος της καμένης έκτασης που ξεκινάει από τον Πλατανέ και εκτείνεται στο Κεντροχώρι, την άνω και κάτω Κρύα Βρύση, και την περιφέρεια των Ακουμίων.
Σε εξέλιξη είναι από τις τέσσερις το απόγευμα πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή «Χώρα» στο Δήμο Γορτυνίας στην Αρκαδία.

Η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις κατακαίονταςπευκοδάσος της περιοχής.

Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν δύο αεροσκάφη, ένα ελικόπτερο και επτά οχήματα με 14 πυροσβέστες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...