ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Η ΔΕΘ ΘΑ ΕΧΕΙ "ΦΑΡΜΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.

Τη δική της ...φάρμα, με φυτά και ζώα, αποκτά το φετινό Σεπτέμβριο, για πρώτη φορά, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ενημερώνονται «από πρώτο χέρι» για τη διαδικασία παραγωγής και τις νέες τεχνολογίες του κλάδου, σε έναν χώρο 1.800 τετραγωνικών, στο περίπτερο 1 του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου της Helexpo-ΔΕΘ. 


    Συγκεκριμένα, στην 76η διοργάνωση της ΔΕΘ, στις 10-18 Σεπτεμβρίου, ενσωματώνεται το νέο εκθεσιακό κι ενημερωτικό αφιέρωμα "FARMA FAIR", με αντικείμενο ακριβώς τη σύγχρονη παραγωγή ζωοκομικών και φυτικών προϊόντων.

    Στη FARMA FAIR θα παρουσιάζονται προϊόντα και εξοπλισμός για: κτηνοτροφία, φυτική καλλιέργεια, μελισσοκομία, γαλακτοκομία, ελαιοκομία, εκτροφή σαλιγκαριών και καλλιέργεια μανιταριών. 

    Παράλληλα, στο χώρο θα φιλοξενούνται ζώα αντιπροσωπευτικών φυλών της ελληνικής κτηνοτροφίας, ενώ θα οργανώνονται διαδραστικά εργαστήρια, με προπλάσματα ζώων, δείγματα τροφών και τελικών προϊόντων. Θα υπάρχει, τέλος, έκθεση με προϊόντα εταιριών για τη σύγχρονη φάρμα, ενώ θα διοργανωθούν ημερίδες σχετικής θεματολογίας.


Πιστευω οτι ειναι πολυ καλη ευκαιρια για την αναδειξη περαιτερω της μελισσοκομιας στο κοινο.
                              ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...