ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ.

Προς το τέλος Αυγούστου εκτιμάται τώρα από τα υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ότι θα προκηρυχθεί το πρόγραμμα ενίσχυσης της εμπορίας και μεταποίησης.
Ενταγμένο στο «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» ως «Μέτρο 123: Αύξηση της προστιθέμενης αξίας των γεωργικών προϊόντων» το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδοτεί 


επενδύσεις για μικρές βιοτεχνίες και συνεταιρισμούς που μεταποιούν αγροτικά προϊόντα και παράγουν τυποποιημένα προϊόντα, μέχρι και μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων. Το «κλειδί» είναι ότι ο προϋπολογισμός του προγράμματος έχει χωριστεί σε δύο μέρη, εκ των οποίων το ένα προορίζεται για τις μικρές επιχειρήσεις και το άλλο για τις μεγαλύτερες.


Στην Κοινή Υπουργική Απόφαση που έχει δημοσιευθεί προβλέπεται κατά προτεραιότητα εξέταση των φακέλων όσων επενδύσεων ο συνολικός προϋπολογισμός δεν ξεπερνά τις 500.000 ευρώ και αφορούν:
1. Μετεγκαταστάσεις και εκσυγχρονισμούς σε όλους τους τομείς, στις οποίες επενδύσεις δεν υπάρχει βαθμολόγηση.
2. Ιδρύσεις και επεκτάσεις στους τομείς ζωοτροφών, δημητριακών, σπόρων, ανθέων, φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών.
3. Ιδρύσεις και επεκτάσεις στους υπόλοιπους τομείς.
πηγη Αγροτικα

                                         ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...