ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.ΕΚΘΕΣΗ 1η ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ.

Έκθεση για τη διασύνδεση των τοπικών προϊόντων με τον τουρισμό με τίτλο «Αγρο - Τουριστική Συνεργασία 2011» θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο στις 29, 30 και 31 Ιουλίου.


Η έκθεση διοργανώνεται από την περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνης σε συνεργασία με τοπικούς φορείς (ΕΒΕ, σύλλογος ξενοδόχων, εμπορικός σύλλογος, σύλλογος καταστημάτων εστίασης). Θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Ρεθύμνου, στο χώρο του παλιού Λαβύρινθου, εκεί όπου θα εκθέσουν τα προϊόντα τους τοπικοί παραγωγοί (λαδιού, τυριού και γαλακτοκομικών, κρασιού, μελιού κ.α).
Σκοπός της είναι η διασύνδεση των δύο βασικών πυλώνων της τοπικής οικονομίας ώστε να δημιουργηθεί μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των τοπικών παραγωγών, των ξενοδόχων και των καταστημάτων εστίασης.
Μέσα από τη σύναψη εμπορικών συνεργασιών επιδιώκεται να ενισχυθούν οι κλάδοι αυτοί και παράλληλα να προωθηθεί αποτελεσματικά το μοντέλο της κρητικής διατροφής.
Επιπλέον διοργανώνονται παράλληλες δράσεις όπως ενημερωτική ημερίδα για την κρητική διατροφή και τα τοπικά προϊόντα, στην οποία θα συμμετάσχουν διατροφολόγοι και σεφ των τοπικών ξενοδοχείων.
                                         ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...