ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

TEΧΝΗΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ !!!!
ImageΤεχνητές ελλείψεις ζάχαρης στην ελληνική αγορά, με στόχο την αύξηση της τιμής της αναφέρουν οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Σε έγγραφο του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δημητρίου Κυριτσάκη, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, αναφέρεται ότι "η Επιτροπή έχει ήδη λάβει και αξιολογεί πληροφορίες και δημοσιεύματα σχετικά με την παραγωγή, ζήτηση και αποθήκευση ζάχαρης στην ελληνική επικράτεια και την πιθανολογούμενη αύξηση της τιμής της λόγω έλλειψης".Το έγγραφο διαβιβάστηκε, με αφορμή ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ Κώστα Μουσουρούλη και Γιώργου Κασαπίδη, οι οποίοι καλούσαν την κυβέρνηση να ενημερώσει, αν θα διερευνηθεί τυχόν άρνηση πώλησης ζάχαρης ή επιλεκτική διάθεσή της, μέσω δέσμευσης κάποιων ποσοτήτων από επιχειρήσεις.
Ο κ. Κυριτσάκης προτρέπει τους πολίτες, που έχουν διαπιστώσει άρνηση πώλησης ή επιλεκτική διάθεση της ζάχαρης, να συνδράμουν το έργο της Επιτροπής Ανταγωνισμού εμπράκτως, με την παροχή συγκεκριμένων στοιχείων κατά συγκεκριμένων προσώπων ή επιχειρήσεων. Αν τα στοιχεία αποσταλούν τότε θα είναι δυνατή και η διενέργεια αυτεπάγγελτης έρευνας στην αγορά ζάχαρης, σημειώνει ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Με έγγραφό του, ο υφυπουργός Οικονομίας Ντίνος Ρόβλιας αν και ενημερώνει τους βουλευτές ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν υποβληθεί επίσημες καταγγελίες στη Διεύθυνση Ελέγχων της Υπηρεσίας Εποπτείας Αγοράς, υπογραμμίζει ότι η άρνηση πώλησης προϊόντων συνιστά αδίκημα που τιμωρείται ποινικά.
πηγη ΑΓΡΟΤΙΚΑ


                                              ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...