ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

TΕΡΜΑ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΠΑΙΞΑΝ. !!


Χαμός γίνεται στό νομό Τρικάλων , όπου στο " Αντάμωμα" στον Γάβρο Καλαμπάκας, πήγε και κλιμάκιο του ΣΔΟΕ , που έβαλε πρόστιμα τους κλαριτζήδες , γιατί δεν έκοβαν απόδειξη παροχής υπηρεσιών, σε όσους τους κολλούσαν, όπως συνηθίζεται, χαρτονομίσματα στο κούτελο!


Η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής άρχισε από τα ... κούτελα των κλαριντζήδων και βιολιτζήδων , όπου τους κολλάνε χαρτονομίσματα στα διάφορα πανηγύρια κι εκδηλώσεις!

Οι μεγαλοφοροφυγάδες οργανοπαίκτες σταμάτησαν ...

τα κλαρίνα και τα βιολιά και έφυγαν εξοργισμένοι αφήνοντας στη μέση το " αντάμωμα " , γιατί δεν κατάλαβαν ότι πρέπει να σταματάνε τα κλαρίνα , όταν τους κολλάνε χαρτονομίσματα στο μέτωπο και να συνεχίζουν πάλι.

 Το ρεπορτάζ από τα Trikalanews τα λέει όλα για τον κλαριντζή που μπούκαρε στο δήμαρχο και ζητάει να πληρώσει αυτός το πρόστιμο.

 Στη Βουλή θα προστεθεί διάταξη στο μεσοπρόθεσμο να πληρώνουν έκτακτη εισφορά και όλοι οι οργανοπαίκτες με εισόδημα πάνω από 8000 ευρώ κολλημένο με χαρτονομίσματα στο κούτελο .Τέρμα τα πανηγύρια παλληκάρια .....οχι τίποτα άλλο εχω και τον πιτσιρικά που μαθαίνει χρόνια τώρα !!!
                                       ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...