ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

CNN ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.(CNN) - Η Ελλάδα έχει χτυπήσει ένα άλλο χαμηλό σημείο των 18 πρώτων μηνών δεδομένου ότι τα προβλήματα του χρέους της να ανησυχούν τις παγκόσμιες αγορές και απείλησε ακόμη και την ύπαρξη της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης.


Τη Δευτέρα, ο Standard & Poors - ένας από τους «τρεις μεγάλους», οι πιστωτικοί οργανισμοί αξιολόγησης της - περικοπή τις αξιολογήσεις των προβληματικών έθνους εγκοπές Μεσογείου τρεις σε CCC με αρνητικές προοπτικές. Αυτό καθιστά την Ελλάδα το λιγότερο φερέγγυο χώρα και βαθμολογείται από τους πιστωτικούς οργανισμούς και σηματοδοτεί την πεποίθηση ότι η Αθήνα δεν θα  αποπληρωσει  το χρέος της.


1. Ελλάδα (CCC βαθμολογία)
2. Τζαμάικα (Β-)
3. Ισημερινός (Β-)
4. Πακιστάν (Β-)
5. Γρενάδα (Β-)
6. Φίτζι (Β-)
7. Λευκορωσία (Β)
8. Αργεντινή (Β)
9. Μπελίζ (Β)
10. Γκάνα (Β)
Τα καλά νέα για την Ελλάδα: Σε αντίθεση με τον Ισημερινό και την Αργεντινή, δεν έχει πρόσφατα αθέτησει την υποχρέωση της οφειλής της.
Η αναθεωρημένη εκτίμηση της S & έρχεται μία εβδομάδα μετά το άλλο Big Three εταιρεία πιστοληπτικής αξιολόγησης, είναι η Moodys Investors Services, μείωσε τη βαθμολογία της για την Ελλάδα , λέγοντας ότι το έθνος έχει 50-50 πιθανότητες αθέτησης του χρέους της. 
Αλλά οι κίνδυνοι για το οικονομικό κόσμο είναι πολύ μεγαλύτερη με την ελληνική κατάσταση, εξαιτίας της πίεσης που βάζει στα 17 των Ηνωμένων Εθνών στο πλαίσιο του νομίσματος του ευρώ. Μια προκαθορισμένη από την Ελλάδα είναι βέβαιο ότι θα αναζωπυρώσει τους φόβους για ενδεχόμενες αθετήσεις υποχρεώσεων, από άλλες χώρες του ευρώ, όπως η Πορτογαλία και η Ιρλανδία, και να αναθερμάνει τη συζήτηση για το αν η ευρωζώνη μπορεί να επιβιώσει .
Πέρυσι, η Ελλάδα πήρε 145 δισεκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια από την ΕΕ και το ΔΝΤ να κάνει τις πληρωμές του χρέους της. Ελληνικού τύπου αναφοράς είναι η χώρα τώρα θα επιδιώξει την επιβολή επιπρόσθετου 58 δισεκατομμύρια δολάρια.
Γιατί; Για να δανειστούν χρήμα με τη μορφή ομολόγων, η αγορά είναι απαιτητική 25% των τόκων για ένα διετές δάνειο.
Οι ευρωπαίοι υπουργοί θα συγκεντρωθούν για να συζητήσουν πιθανές λύσεις για τη συνεχιζόμενη ελληνικού δράματος. Όπως είναι Emily CNN Ρούμπεν εξηγεί , η Γερμανία θέλει τον ιδιωτικό τομέα να αναλάβει ένα χτύπημα με ένα «μαλακό μηνυμα αναδιάρθρωσης", για παράδειγμα, που θα επεκτείνει την επιστροφή ημερομηνίες για την Ελλάδα. Η ΕΚΤ φοβάται κάθε είδους γρηγορης αναδιάρθρωσης που  θα μπορούσε να διευρύνει την κρίση.

Το ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών, εν τω μεταξύ, λέει ότι η μειωμένη ικανότητα "αγνοεί τις έντονες διαβουλεύσεις που λαμβάνουν χώρα επί του παρόντος μεταξύ των (ΕΚΤ και Ευρωπαϊκή Επιτροπή) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με στόχο το σχεδιασμό μιας βιώσιμης λύσης που θα καλύψει τις ανάγκες χρηματοδότησης της Ελλάδα τα επόμενα χρόνια .
"Η κυβέρνηση παραμένει αποφασισμένη να εφαρμόσει τις δύσκολες πολιτικές που απαιτούνται για την Ελλάδα για έξοδο από την κρίση."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...