ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.... ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!


Μεσα σε ολα τα δυσκολα να και μια ειδηση καλη.

Δινουν χρηματα για μεταποιηση για αγροτικα προιοντα, αλλα  αυτο που μας ενδιαφερει περισσότερο,δίνουν και στους μελισσοκομους !!!
Αυτο καλο ειναι, και οσοι ενδιαφέρεστε παρτε τηλ.στο Υπουργείο για λεπτομέρειες,θα μαθουμε περισσοτερα στα μεσα Ιουλίου.
Eνα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, προϋπολογισμού 150 εκατ. ευρώ, 


για την ελληνική αγροτική οικονομία πρόκειται να ανοίξει σύντομα έναν ακόμη κύκλο επενδύσεων στον σημαντικό κλάδο της μεταποίησης και εμπορίας γεωργικών προϊόντων.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, η προκήρυξη του μέτρου πρόκειται να δημοσιευτεί εντός του καλοκαιριού.
Μέσω του νέου προγράμματος ενισχύονται επενδύσεις προϋπολογισμού αίτησης ενίσχυσης από 100.000 ευρώ σε μονάδες μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων που δραστηριοποιούνται στα οπωροκηπευτικά, στην κτηνοτροφία, στη μελισσοκομία, στο κρασί, στο ελαιόλαδο, στις ζωοτροφές, στα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά και στα σαλιγκάρια.
Τα ποσοστά ενίσχυσης για πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις κυμαίνονται από 40 έως 65%, αναλόγως με τη διοικητική περιφέρεια στην οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί η επένδυση.
Δικαιούχοι ενίσχυσης είναι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ενώ στις δαπάνες για τις οποίες προβλέπεται οικονομική ενίσχυση περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η προμήθεια και η εγκατάσταση μηχανολογικού εξοπλισμού, η κατασκευή και η βελτίωση ακινήτων, αγορά οχημάτων κ.ά.


                                                         ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...