ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ....ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ !!

Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε φέτος, μια μεχρι και χθες βροχες και απο το πρωι φωτιες με την κρατική υπηρεσία να βαράει συναγερμούς σχεδον σε ολη την χωρα.


Απο το πρωι καιει  στο πηλιο
 στην δασική περιοχή του Άη Γιώργη Πηλίου από τις 04.00 τα ξημερώματα. Στην κατάσβεση συμμετέχουν ισχυρές δυνάμεις από 23 πυροσβέστες, με 14 οχήματα και 17 άτομα σε πεζοπόρο τμήμα.
Οι φόβοι αναζωπύρωσης όμως παραμένουν, καθώς ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως μέχρι και 8 μποφόρ θα πνέουν και αύριο, Δευτέρα. Ο συναγερμός που έχει κηρύξει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας δεν έχει λήξει, ενώ οι περιοχές με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας, είναι:
1. Αθηνών
2. Ανατολικής Αττικής
3. Πειραιώς (Νήσος Κύθηρα)
4. Εύβοιας
5. Κυκλάδων
6. Σάμου
7. Χίου
8. Δωδεκανήσων
9. Λασιθίου
Σε περίπτωση που οι πολίτες αντιληφθούν πυρκαγιά, παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

                                             ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...