ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Η ΜΑΥΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.


British black beeΣτο Μπέρνλι της Αγγλιας  θα γινει 

το προγραμα κυψελών giveaway για να βοηθήσει να σωθούν οι μαύρες μελισσες.


Μια  φιλανθρωπία διατήρησης ανατολικά του Lancashire, έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την εκπαίδευση των 120 νέων μελισσοκόμων για  να βοηθησουν στην προστασία απειλούμενων ειδών.

Εχει δοθεί £ 100.000 από το Heritage Lottery και του John Paul Getty Foundation.
Αυτην την περιοδο γινονται δωρεαν μαθηματα για την επανακαμψη και την εισαγωγη στο περιβαλον της μαυρης μελισσας, το οποιο ειναι ειδος προς εξαφανιση.

Phil Dewhurst , δήλωσε: «Η βιοποικιλότητα απειλείται άμεσα όταν χάνουμε  ενδημικα ειδη, η οποία έχει επιπτώσεις στη λεπτή ισορροπία του περιβαλοντος.

Να ξεπεραστούν τα φυτοφάρμακα τα οποια προκαλουν μεγαλες καταστροφες στις μελισσες.
«Υπάρχουν πολλά ειδη Italian και βαλκανικών μέλισσων που εισήχθησαν κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, αλλά πρέπει να διατηρηθούν και να αναπτυχθούν πληθυσμοί της βρετανικής μαύρης μελισσας γιατί είναι οι καταλληλότεροι για το κλίμα μας."
Ο κ. Dewhurst είπε ότι η βρετανική μαύρη μέλισσα είναι πιο επιθετική και λιγότερο παραγωγική για μελι από το εξωτερικό,αλλα οι οποίες κατέστησαν προσφιλές στους μελισσοκόμους."Η μαύρη μέλισσα αφέθηκε στην τύχη της για πάρα πολύ καιρό και δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει τις περιβαλλοντικές αλλαγές, έτσι πρέπει τώρα να δημιουργηθεί μια μάζα των κυψελών που μπορεί να τροφοδοτείται από τους μελισσοκόμους," είπε ο κ. Dewhurst. 
Το "Μπέρνλι είναι το ιδανικό μέρος για να δοκιμάσουμε και να ενισχύσουμε τους πληθυσμούς μας και πάλι γιατί είναι  μια κοιλάδα με υψηλή άκρες και βαλτότοποι," είπε.
ΒΒS

                                                 ΜΗΤΣΟΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...