ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Η ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ.ImageΤις διαδικασίες διαμόρφωσης της αγοράς αγροτών Πρέβεζας ξεκίνησε η ΕΝΑ Πρέβεζας, μετά από εισήγησή της και την αποδοχή του αιτήματός της για τη δημιουργία της.
Γι' αυτό γνωστοποιεί στους Νέους Αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, αλλά και των ομόρων περιοχών, ότι συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όσων αγροτών επιθυμούν να συμμετέχουν, ώστε να προετοιμαστεί η λειτουργία ΑΓΟΡΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ μετά το «πράσινο φως» του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Μπαΐλη και την ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Πρέβεζας.Η ΕΝΑ Πρέβεζας μετά την ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας των Αγορών Αγροτών στο Βέλγιο και τα Δημοπρατήρια, κατά την επίσκεψη της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών στο Βέλγιο με πρόσκληση του ευρωβουλευτή Σ. Δανέλλη, καθώς και την εξαιρετική μελέτη για τις Αγορές αγροτών και τις αγορές βιοκαλλιεργητών των Γ. Κεράνη & Ι. Θεοδοσίου (για τους Συλλόγους Αγορών Βιοκαλλιεργητών Ελλάδας και την Ομοσπονδία Ενώσεων Βιοκαλλιεργητών Ελλάδας), αντιλαμβάνεται πολύ καλά ότι αυτά τα δύο κανάλια προώθησης της αγροτικής παραγωγής είναι ίσως μονόδρομος για να μην αποκλειστούν οι αγρότες σε αποκλειστικά «εργάτες γης», χωρίς προοπτική και χωρίςμέλλον, και για να μπορέσουν να αναπτύξουν οι αγρότες και άλλες δυνατότητες των αγροτικών επαγγελμάτων.
Η ΕΝΑ Πρέβεζας προσκαλεί όλους τους αγρότες (Νέους Αγρότες, Αγρότες- Γεωργούς- Κτηνοτρόφους- Δασοκόμους- Αλιείς- Μελισσοκόμους, Συνεταιρισμούς Αγροτών, παραγωγούς λουλουδιών, φυτών κλπ ) που θέλουν να συμμετάσχουν στην Αγροτική Αγορά να δηλώσουν συμμετοχή στην Ε.Ν.Α. Πρέβεζας ή email enaprevezas@yahoo.gr).
Η παρούσα πρόσκληση απευθύνεται μόνο σε αγρότες που κάνουν δικιά τους τοπική αγροτική παραγωγή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...