ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ.Αυτή η εβδομάδα είναι  εβδομάδα τσιμπιματος , και δεν πρόκειται απλώς για τον εορτασμό απο χαριτωμένες αγριομέλισσες.  


 Το ολο ζητημα ειναι να δωσουν στον κοσμο να καταλαβει την σημασια  των μελισσων στην επικονιαση και το ποσο συμβαλουν στο περιβαλον.


Το τσίμπημα  Bee Εβδομάδας δινει ένα σοβαρό μήνυμα: Σε όλο τον κόσμο οι μέλισσες πεθαίνουν από ένα συνδυασμό παραγόντων που βλάπτουν.   

"Μπορούμε να σταματήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο εδώ, αλλά πρέπει να είμαστε έξυπνοι, επαγρυπνούμε και θα πρέπει να δαπανήσει χρήματα για την έρευνα,« Φυτοκομία Νέα Ζηλανδία CEO Peter Silcock λέει. 

«Η αξία της επικονίασης από τη Νέα Ζηλανδία είναι σχεδόν πέρα ​​από τον υπολογισμό.Συντηρητικές εκτιμήσεις λένε τουλάχιστον το ένα τρίτο των τροφίμων που καταναλώνουμε είναι το άμεσο αποτέλεσμα της επικονίασης.

"Έπειτα, υπάρχουν οι πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων των εσόδων από εξαγωγές που προέρχονται από καλλιέργειες, η οποία θέτει θέσεις εργασίας σε αγροτικές πόλεις και τα χρήματά μας στην τράπεζα," Peter λέει.

 
Ειδατε τι λεει  ο Peter, εμεις εδω αντι να βοηθησουμε για τα Ελληνικα προιοντα και να εχουμε εξαγωγες κανουμε το αντιθετο.

Μας διωχνουν αντι να πληρωνουν να παμε στα κτηματα και εκτος αυτου, τα φαρμακα σχηματιζουν σύννεφα πανω απο τις κυψελες.

Η γονιμοποίηση δεν είναι εύκολη δουλειά. Για παράδειγμα, μια μέλισσα πρέπει να επισκεφθεί ενα λουλουδι απο ακτινιδιά, τουλάχιστον τέσσερις φορές για να εξασφαλιστεί ο καρποςκαι αυτο ειναι που κανει την διαφορα στο  μέγεθος του φρουτου και την ποιότητα των εξαγωγών.  

Η φυτοκομία Νέας Ζηλανδίας(εταιρια) είναι στην ευχάριστη θέση να είναι σε θέση να υποστηρίξει την Εθνική Ένωση των μελισσοκόμων για την ανάπτυξη μιας εκστρατείας ευαισθητοποίησης τις" μέλισσας εβδομάδας". 
«Φυτοκομία είναι ο μεγαλύτερος πελάτης του κλάδου της μελισσοκομίας, και χωρίς η μέλισσα πολλοί από τους παραγωγούς μας, θα το βρείτε εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσουμε να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας." 

Αυτό είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για τους καλλιεργητές, τους αγρότες και τους κηπουρούς σπίτι για να γίνει υπενθύμιση για τη χρήση agrichemicals και μάλιστα ορισμένοι ψεκασμοί πετάξει με προσοχή και σύμφωνα με τις οδηγίες. 

"Ο σεβασμός του περιβάλλοντος των μελισσών και θα προχωρήσουμε και να κάνουμε τη δουλειά που όλοι πρέπει να κάνουν," Peter λέει.

Μπραβο τους γιατι εμας εδω μας εφαγε η εισαγωγη !!!!!
                                                               ΜΗΤΣΟΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...