ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

14 ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.


To 14ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο από 11 έως 14 Οκτωβρίου του 2011, στο Συνεδριακό Χώρο του Ξενοδοχείου «Αμαλία». Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ημερών θα γίνουν οι ανακοινώσεις και την τελευταία ημέρα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε διάφορες τοποθεσίες της ευρύτερης περιοχής, γεωργικού,  επιστημονικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.


Οι ομιλητές θα έχουν στη διάθεσή τους 12 λεπτά για την ανάπτυξη του θέματός τους και τρία λεπτά για συζήτηση. Κατά την ομιλία τους θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν προβολέα και ηλεκτρονικό υπολογιστή. 
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής κάθε σύνεδρος θα μπορεί να παρουσιάσει προφορικά μέχρι δύο (2) εργασίες. Πέραν των δύο προφορικών εργασιών θα μπορεί να παρουσιάσει εργασία και ως εικονογραφημένο κείμενο (poster). Για τα εικονογραφημένα κείμενα ο συγγραφέας τους θα παρουσιάζει για το καθένα 3λεπτη συνοπτική περίληψη σε καθορισμένο χρόνο στην αίθουσα των posters. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι ερευνητές να στείλουν εργασίες και με τη μορφή poster. 
Υπενθυμίζουμε ότι τα εικονογραφημένα κείμενα είναι ισοδύναμα με τις ομιλίες.  
Τα πρακτικά θα τυπωθούν πριν την έναρξη του Συνεδρίου και θα περιλαμβάνουν εκτεταμένες περιλήψεις  (έως 3  σελίδες) ή πλήρεις εργασίες (έως 8 σελίδες), στην Ελληνική γλώσσα με σύντομη περίληψη στην Αγγλική γλώσσα. Ο ακριβής τρόπος συγγραφής περιγράφεται στο τέλος της ανακοίνωσης.  
Η υποβολή εκτεταμένης περίληψης δεν δεσμεύει τους συγγραφείς να δημοσιεύσουν την εργασία τους σε περιοδικό της επιλογής τους αργότερα.  Για να συμπεριληφθεί μία εργασία στο πρόγραμμα του Συνεδρίου πρέπει να παραδοθεί η εκτεταμένη περίληψή της ή η πλήρης εργασία έως τις 30 Ιουλίου 2011.
Οι εργασίες θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: 14entocongress@bpi.gr.
Κριτήρια αποδοχής δημοσίευσης: Όλες οι εργασίες πρέπει να περιέχουν πρωτότυπα ερευνητικά δεδομένα,  υψηλής ποιότητας,  να είναι συνοπτικές και δακτυλογραφημένες σύμφωνα με τις οδηγίες. 
Κόστος συμμετοχής Συνεδρίου: 
α. Μέλη    70,00 € 
β. Μη μέλη    100,00 € 
γ. Φοιτητές-σπουδαστές 30,00 € 
Για όσους δεν έχουν δηλώσει ακόμη συμμετοχή,  παρακαλούνται να αποστείλουν τη δήλωση συμμετοχής τους στη διεύθυνση: 14entocongress@bpi.gr Η συμμετοχή μπορεί να πληρωθεί στο Συνέδριο ή νωρίτερα με κατάθεση του ανάλογου ποσού στον Λογαριασμό που διατηρεί η Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδος στην Αγροτική Τράπεζα (Αριθμός Λογαριασμού 2140100878247). Το απόκομμα της Τράπεζας θα πρέπει να αναγράφει το όνομα του καταθέτη και το λόγο κατάθεσης
δηλαδή  «Συμμετοχή στο 14ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο» και να αποσταλεί
με φαξ στον αριθμό 210 8077506, υπόψη Ελευθερίας Καπαξίδη. 
Με την εγγραφή τους οι Σύνεδροι δικαιούνται:
1. Συμμετοχή σε όλες τις εργασίες του Συνεδρίου. 
2. Χαρτοφύλακα Συνεδρίου με πληροφοριακό υλικό (πρόγραμμα, μπλοκ σημειώσεων
κ.α.) 
3. Πρακτικά Συνεδρίου
4. Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
5. Συμμετοχή στο Επίσημο Δείπνο
6. Συμμετοχή στην εκδρομή (συμπεριλαμβάνεται γεύμα).  
Τα συνοδά άτομα θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στην 5 η και 6η δραστηριότητα με κόστος 20,00 € και 25,00 € αντίστοιχα. 
Πληροφορίες: Ελευθερία Καπαξίδη
Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο
Στ. Δέλτα 8 14561 Κηφισιά  
Τηλ.: 2108180217  Fax: 2108077506  
E-mail: 14entocongress@bpi.gr 
14º  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΚΟ  ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Ναύπλιο, 11-14 Οκτωβρίου 2011 
Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου
Πρόεδρος: Δήμου Δημήτρης
Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αργολίδας
Αντιπρόεδρος: Περδίκης Διονύσιος
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Γενικός Γραμματέας: Καραμαούνα Φιλίτσα
Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο
Ταμίας: Σπανού Κωνσταντίνα
Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αργολίδας
Ειδικός Γραμματέας: Καπαξίδη Ελευθερία
Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο
Μέλη: Λαμπρόπουλος Σωτήρης
ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Πελοποννήσου
Στεφάνου Λαμπρινή
Γεωπονικός Σύλλογος Αργολίδας
Ανδρεάδης Στέφανος
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Σκούρας Παναγιώτης
ΤΕΙ Καλαμάτας
Μπούρας Στέλιος
ΤΕΙ Καλαμάτας
Τσαγκαράκης Αντώνιος
Οι εργασίες που θα υποβληθούν με τη μορφή εκτεταμένων περιλήψεων θα πρέπει να περιέχουν συνοπτική περιγραφή της μεθοδολογίας και σαφή περιγραφή των πρωτότυπων αποτελεσμάτων της έρευνας. Επίσης μπορεί να περιληφθούν 1-2  πίνακες ή διαγράμματα και βιβλιογραφία. Η έκταση της εκτεταμένης περίληψης δεν πρέπει να ξεπερνά τις 3 σελίδες συμπεριλαμβανομένων του τίτλου και της σύντομης περίληψης στην αγγλική γλώσσα. 
Η έκταση της πλήρους εργασίας δεν πρέπει να ξεπερνά τις 8 σελίδες, συμπεριλαμβανομένων των πινάκων,  διαγραμμάτων,  εικόνων και της σύντομης περίληψης στην αγγλική.
 πηγη Αγροτικα.


                                           ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...