ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

ΧΑΛΑΖΙ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.

Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 MAIOY στην περιοχή μεταξύ των Δημοτικών Ενοτήτων Πλατάνου και Ριζώματος.
Για το θέμα ενημερώθηκε  
 
 
ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και ο οποίος έδωσε εντολή στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και στους γεωπόνους να διαπιστώσουν το μέγεθος της ζημιάς.
Από τον επιτόπιο έλεγχο οι γεωπόνοι διαπίστωσαν ότι 3.000 περίπου στρέμματα με ακτινίδια, ελιές, σιτηρά και αμπέλια υπέστησαν σοβαρές ζημιές από την έντονη χαλαζόπτωση.
Από τον Διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης Τρικάλων ενημερώθηκε ο ΕΛΓΑ μέσω του οποίου έγινε αναγγελία των ανταποκριτών, προκειμένου οι πληγέντες παραγωγοί να κάνουν τις σχετικές αιτήσεις αποζημίωσης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης ζήτησε από τον ΕΛΓΑ να προχωρήσει στην άμεση καταγραφή των ζημιών ώστε να μπορέσουν οι πληγέντες παραγωγοί να αποζημιωθούν το γρηγορότερο δυνατό. 
 
Tι δουλεια να κανουν τα μελισσια μετα, μερα παρα μερα ολο βρεχει εχουμε βαρεθει πια.
πηγη Trikala ola.


                                         ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...