ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ


Για πρώτη φορά στην Κρήτη και για μόλις έκτη φορά στην Ελλάδα, πιστοποιήθηκε μελισσοκομική μονάδα παραγωγής βασιλισσών από επιστημονικούς φορείς.
Ομάδα βιολόγων- ερευνητών του γεωπονικού πανεπιστημίου Αθηνών και του Ινστιτούτου Μελισσοκομίας του ΕΘΙΑΓΕ επισκέφτηκε την Κρήτη και συγκεκριμένα την μελισσοκομική μονάδα παραγωγής βασιλισσών ΤΣΙΓΚΕΝΗΣ, με σκοπό την πιστοποίηση των βασιλισσών 
μελισσών που παράγονται σε αυτήν.
Ο φορέας πιστοποίησης βασιλισσών αποτελεί καινοτόμο δράση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η προσφορά του δε στην ελληνική μελισσοκομία θεωρείται πολύτιμη, αφού θέτει τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της, λειτουργώντας σαν εργαλείο στα χέρια των παραγωγών μελισσοκόμων – βασιλοτροφων .
Είναι η πρώτη φορά που πιστοποιούνται βασίλισσες στην  Κρήτη και μακαρι να εχουμε καλα αποτελεσματα και σε αλλους βασιλοτροφους.


                                                 ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...